Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastında adı geçen MHP'li avukat Serdar Öktem, İstanbul'da uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Öktem, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırganların ise olay yerinde otomobille kaçtığı öğrenildi.
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, saldırının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.
Ateş, Öktem'in telefonundan gelecek olan cihaz bilgilerinin önemli olduğunu hatırlatarak, "Eli kanlı katillerin can güvenliğinin sağlanması bu siyasi cinayetin aydınlatılması noktasında önem arz ediyor" dedi.
"Katıldığım son duruşmada Sinan Ateş suikastine karışıp soruşturma ve kovuşturma süreci boyunca hakkında kuvvetli şüphe veya maddi delil bulunan, hüküm giyen ya da kovuşturması devam eden şahıslardan özellikle Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel ve Serdar Öktem'in can güvenliğinin sağlanması gerektiğini mahkeme heyetine iletmiştim. Çünkü süreç artık kamuoyunun gözü önünde ilerlemiyordu ve arka planda sıcak gelişmeler yaşanıyordu. Özellikle Serdar Öktem'in Apple'dan cihaz bilgilerinin gelmesi önemliydi ve devam eden diğer soruşturma dosyasında Sinan Ateş suikastine ilişkin yer alan iddialar çok ciddiydi. Zamanın beni haklı çıkarmasını değil adaletin yerini bulmasını istiyorum. Ne kadar alçak da olsalar insanlıktan nasiplerini almamış da olsalar eli kanlı katillerin can güvenliğinin sağlanması bu siyasi cinayetin aydınlatılması noktasında önem arz ediyor. Çünkü hepsi konuşacak ve bu siyasi cinayeti onlara ihale eden asıl canilerin adını verecek"
TELE1
Örtülü ödenek uçuyor! Başbakanlık’ta en büyük pay örtülü ödeneğin!201 izlenme
Eski Fed yetkililerinden Powell'a eleştiri yağmuru37 izlenme
Osmangazi Köprüsü dolar yutuyor!359 izlenme
Vatandaş ekonomiyi böyle övdü: 'Ekonomi çok güzel. Ama yemezsen, içmezsen, evden çıkmazsan ekonomi çok güzel'40 izlenme
Tuğçe Kazaz Atatürkçülere "Allahsız" dedi!1485 izlenme
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katletmişti: 'Sur' canisi Semih Çelik’in ailesinden 'soyadı değiştirme' davası89 izlenme
Bazı alkol ürünlerine zam!66 izlenme
Narin'i arama çalışmalarında yeni gelişme: Ekipler yeniden kaybolduğu yerdeki derede89 izlenme
İmamoğlu kararı Avrupa'da manşetlerde: "Erdoğan en büyük rakibini bir oyunla devre dışı bırakma peşinde"
Narin Güran cinayetinin seyrini değiştirecek ses kayıtları dava dosyasına girdi!
Rüşvet iddiaları ile gündem olan Serik Belediyesi’nde bir skandal daha! Sınavsız memur alınmış!
Takipteki kredi miktarı belli oldu