Doktor tarafından yönlendirildiği medikal firmasında ürünler için bin lira istenen Şepik piyasada yaptığı araştırdığımda istenen marka, model ürünleri 150 liraya bulup satın aldı.
Randevu günü hastaneye giden Şepik “Bin liraya satılan ürünlerin üzerinde QR kodu olduğunu, benim aldığım üründe ise bu kod olmadığı için kullanamayacaklarını, o firmadan almamam halinde işlemin yapılmayacağını söylediler” dedi.

Biri bin liraya (soldaki) diğeri 150 liraya satılan ürünler arasındaki tek fark paketin üzerindeki QR kodu etiketi.
“TEDAVİM YAPILMADI”
İtiraz ettiğinde aldığım ürünlerin özel bir firmadan getirilen cihaza uyumlu olmadığının kendisine söylendiğini belirten Şepik, ”Getirdiğim malzemelerin diğerleriyle aynı marka ve model olduğunu, bin liralık enjektör, enjektör iğnesi ve bakteri filtresinden alamayacağımı söyledim. Doktorum ozon işlemini özel bir firmanın yaptığını, bu durumda bana işlemin uygulanmayacağını, tedavinin bundan sonra hap ile devam edeceğini söyledi. Benim ile birlikte o saatte en az 20 hasta daha vardı ve hepsi istenen firmadan bin lira ödeyerek ürünü almışlardı. Akşama kadar kaç kişinin daha geleceğini ve o firmadan istenenleri aldığını bilemiyorum” ifadelerini kullandı.
“BAŞHEKİMİN HABERİ YOK”
Şikayet için hastane başhekimine gittiğini söyleyen Makbule Şepik, “Olanları anlattım. Başhekim tedavi için kullanılan böyle bir cihazdan ve özel bir firmanın hastanede böyle bir uygulama yaptığından haberinin olmadığını söyledi. Şok oldum. Ardından ‘kurcalamaya gerek yok, siz tedavinize bakın. Haplarınızı kullanın. Bu şekilde de iyileşirsiniz’ dedi. Madem tedavim hapla oluyordu o zaman bana doktor bu malzemeleri neden istedi?” diyerek aynı ürünü gidip istenen firmadan almak zorunda kaldığını söyledi.
Sözcü
Manisa Ülkü Ocakları Başkanı bu fotoğrafı paylaşarak tehdit etti! Sinan Ateş’in ailesinden cevap geldi37 izlenme
Sedat Peker'i susturma hazırlığı mı var?44 izlenme
Almanya 2 Milyon İşçi İstihdam Edecek26 izlenme
Levent Gültekin'den tepki: "Turizm bakanı cinayetten yargılanmalı"20 izlenme
AKP’ye karşı olan kim varsa ya 'terörist' ya 'paralel': Soğancıdan Esad'a...151 izlenme
Sedat Peker'in bahsettiği fotoğraflar ortaya çıktı!106 izlenme
İBB dosyasında tutuklu! 29 yıllık polisten çarpıcı ifade: "Birine iftira atmam için tutuluyorsam bunu yapmam"13 izlenme
Eski Bakan'dan AKP ve Bahçeli’yi çıldırtacak İmamoğlu açıklaması32 izlenme
Sosyal medyada Bakan Nebati'ye 'Gözlerime bakar mısınız?' tepkisi!
Gözaltılar başladı! 28 Şubat sanıklarının rütbeleri sökülecek!
Garantili projelerden soframıza zam yağacak: Domates yolda yüzde 60 zamlanıyor
Önce 'Çocuğuma tane tane ucuz bez arıyorum' dedi, sonra 'Oyum tabii ki AKP'ye, yaptıkları dört dörtlük!'