Anayasa Mahkemesi (AYM) üyesi Engin Yıldırım, bir anda gündeme oturan "ışıklar yanıyor" paylaşımı ile ilgili yeni açıklama yaptı.
Engin Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklama şöyle:
"Şahsi twitter hesabımda yaptığım paylaşımda kullandığım ibare maksadı aşan bir şekilde yorumlandı ve bundan büyük bir üzüntü duymaktayım.
Gayem, AYM'nin bir hukuk ışığı olduğuna vurgu yapmaktı. Demokrasi dışı tüm oluşum, araç ve teşebbüsleri ima etmem asla söz konusu değildir."

Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Enis Berberoğlu hakkında AYM'nin verdiği 'yeniden yargılama' kararını tanımamasına gönderme yaparak "Işıklar yanıyor" başlığıyla bir tweet paylaşmıştı.
AYM üyesi Engin Yıldırım'ın tweetini önce Aktroller, daha sonra yandaş gazetecilerin hedefi olmasının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan "Işıklarımız hiç sönmüyor" tweeti atılarak yanıt verilmişti.
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 9.586 yeni vaka tespit edildi, 52 kişi hayatını kaybetti, 5.093 kişi sağlığına kavuştu!44 izlenme
Saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen gazeteci Hakan Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı33 izlenme
Dondurucu soğukta ‘1 kilo kıyma’ kuyruğu51 izlenme
MetroPoll'den 'Z kuşağı' anketi! İlk defa sandığa gideceklerin oy dağılımı dikkat çekti83 izlenme
Yandaş medya ile AKP'li vekillerin hesaplaşması erken başladı52 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşı: Rus askerler birbirini vuruyor, TV’de savaş eleştiriliyor95 izlenme
Halk Özel Harekâtı Derneği kapatıldı262 izlenme
Kerem Kınık’ın 4 makam aracı olduğu ortaya çıktı!48 izlenme