CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili detayları anlattı. Buna göre, Delbe, gözaltına alındıktan sonra verdiği ilk ifadede 32 yaşında olduğunu ve inşaatlarda işçilik yaptığını söyledi.
Sözer'i de tanıdığını iddia eden Delbe, sabah saat 08.00 sıralarında Sözer'in evine gittiğini belirtti. Orada bir süre Sözer ile konuştuğunu, daha sonra aralarında bir tartışma çıktığını söyleyen Delbe, bu tartışma sırasında Sözer'i boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti.
'HIRSIZLIK SÜSÜ VERMEK İSTEDİ, POLİSİ DE YAKMAYA ÇALIŞTI'
Kemal Delbe"Aylin Sözer'in yakınları ondan haber alamayınca polisi arıyorlar. Ve polis ekipleri o eve gidiyor. Kapıyı çalıyorlar, zorluyorlar. Polisin geldiğini anlayınca zanlı bu defa da yanıcı bir maddeyle evi yakmaya çalışıyor. Hatta polis kapıya barikat kuruyor. Zanlı kapıyı açan polisi de yakmaya çalışıyor. Orada da bir hamlesi var. Ve zanlı gözaltına alındı. Şu anda zanlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorgulanıyor.
Niye evi yaktıklarını sorduklarında ise; olaya bir hırsızlık süsü vermek için bu işlemi yaptığını da söylüyor. Sabaha kadar bu sorgu sürecek fiziki deliller aranacak. İşin netliği sabaha kadar devam edecek."
http://www.krttv.com.tr/gundem/aylinsozerioldurenzanlininilkifadesiortayaciktih59078.html
CHP'li belediyelerin bağışlarına el konmuştu: Emekli Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Esen harekete geçti!72 izlenme
Resmi görevi olmadığı halde kamu aracı ve şoförünü kullanan eski vekil kim?107 izlenme
Ankara ve İstanbul'da flaş gelişme! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu düğmeye bastı!117 izlenme
İmamoğlu'ndan iktidara: "Son seçiminiz, mertçe yapın"10 izlenme
Ethem Sancak’ın yeğeninin ‘kan tekeli’380 izlenme
Tekirdağ’dan Çanakkale’ye sıçrayan yangın durdurulamıyor! Otoyol ulaşıma kapatıldı41 izlenme
'6 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' demişti: Şimdi okullarda ders verecek10 izlenme
Hazine'de 2020 enkazı! Kasada ürküten açık!126 izlenme