CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili detayları anlattı. Buna göre, Delbe, gözaltına alındıktan sonra verdiği ilk ifadede 32 yaşında olduğunu ve inşaatlarda işçilik yaptığını söyledi.
Sözer'i de tanıdığını iddia eden Delbe, sabah saat 08.00 sıralarında Sözer'in evine gittiğini belirtti. Orada bir süre Sözer ile konuştuğunu, daha sonra aralarında bir tartışma çıktığını söyleyen Delbe, bu tartışma sırasında Sözer'i boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti.
'HIRSIZLIK SÜSÜ VERMEK İSTEDİ, POLİSİ DE YAKMAYA ÇALIŞTI'
Kemal Delbe"Aylin Sözer'in yakınları ondan haber alamayınca polisi arıyorlar. Ve polis ekipleri o eve gidiyor. Kapıyı çalıyorlar, zorluyorlar. Polisin geldiğini anlayınca zanlı bu defa da yanıcı bir maddeyle evi yakmaya çalışıyor. Hatta polis kapıya barikat kuruyor. Zanlı kapıyı açan polisi de yakmaya çalışıyor. Orada da bir hamlesi var. Ve zanlı gözaltına alındı. Şu anda zanlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorgulanıyor.
Niye evi yaktıklarını sorduklarında ise; olaya bir hırsızlık süsü vermek için bu işlemi yaptığını da söylüyor. Sabaha kadar bu sorgu sürecek fiziki deliller aranacak. İşin netliği sabaha kadar devam edecek."
http://www.krttv.com.tr/gundem/aylinsozerioldurenzanlininilkifadesiortayaciktih59078.html
Muharrem İnce aynı Tayyip Erdoğan gibi! Soru soran gençlere bağırdı ve FETÖ'cülükle suçladı ama Babala Tv'da gençler ağzının payını verdi!61 izlenme
Türkiye ikinci sırada! Yüzde 33 artış!165 izlenme
Usta sanatçı Erol Evgin: "Çağdaşlık tüpten çıktı artık"65 izlenme
Bomonti Bira Fabrikası Diyanet’e devredildi!261 izlenme
MHP’den Suriyelilere vatandaşlık verilmesine destek!338 izlenme
Sağlık sisteminde skandal tespitler!1504 izlenme
Bahis skandalında ortalığı karıştıracak iddia! MHK Başkanı üye mi?24 izlenme
Adana'daki orman yangınına müdahale eden yangın söndürme uçağı Seyhan Baraj Gölü'ne düştü26 izlenme
Marmara Üniversitesi diploma sorgulama arşivine erişim engeli kondu ! İşte Erdoğan'ın diplomasının son sorgulama görüntüleri !
Perulu narkotik uzmanı: "Türkiye kokain sevkiyatında kullanılan üslerden birine dönüştü"
37 yıllık hastane konkordato ilan etti
Emeklilerin gözü kulağı Meclis’te! Zam formülü belli oldu