Aydın'ın Bozdoğan ilçesindeki orman yangını bölgesi görüntülenirken, ekiplerin bölgede yangını söndürme çalışmaları havadan 8 helikopter, 7 uçak ve karadan onlarca ekiple devam ediyor.
16 Ağustos saat 16.45 sıralarında Bozdoğan Alhisar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın şiddeti ile geniş bir alana yayıldı. Bir anda büyüyen alevler yerleşim yerlerini tehdit etti. Alhisar, Altıntaş, Örentat, Hışımlar, Güre Mahallelerinde ormanlık alanlarda etkili olan yangınla, ekipler dün gündüz ve gece boyunca çalışmalarına ara vermeden devam etti. Sabahın ilk ışıklarıyla beraber hava müdahalesi tekrar başladı.
Yangın bölgesi havadan görüntülendi
Çok büyük bir alanı etkisi altına alan alevler, önüne gelen her şeyi yakarken, bölge böyle görüntülendi. Yanan alanlar siyaha dönerken, ekiplerin alevlerle mücadelesi havadan ve karadan devam ediyor.
Samsun'da sokağa insansız hava aracı düştü, evlerde hasar oluştu!
Bekir Coşkun aramızdan ayrıldı…
İŞKUR’a çift maaş ataması!
Almanya'dan Osman Kavala adımı: Türk büyükelçisi dışişleri bakanlığına çağrıldı
Gözlerinizi dolduracak 23 Nisan videosu...
Bir yılda 75 milyon lira özel sağlık harcaması! Gözler Mehmet Şimşek'te
Döviz kuyruğu değil, bir tas çorba kuyruğu!
Ankara NATO Zirvesi'ne hazırlanırken Avrupa'nın gündeminde yine İmamoğlu var! Tahliye çağrıları yükseliyor
Üsküdar’daki bir kafede el ele tutuşan bir çifte müdürden 'burada el ele tutuşamazsınız' müdahalesi! Diğer müşteriler müdüre tepki gösterdi!
Ve motorine bir zam daha! 3 TL zam parça parça...