CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, ‘YapİşletDevret’ modeliyle yapılan Avrasya Tüneli’nden kaçak geçen araçlardan tahsil edilen 50 milyon 15 bin 365 TL para cezası görevli şirket olan ATAŞ A.Ş.’ye bırakıldı.
Yavuzyılmaz, Sayıştay’ın açık kaynak raporlarında bulunmadığını ifade ettiği belgeleri paylaşarak, “Sayıştay’ın sansürlenen bulgusunu ortaya çıkardık” notunu düştü.
CHP’li vekil, 2020 yılında kaçak geçen araçlar için şirkete 10 milyon 604 bin 574 TL garanti ücreti de ödendiğini duyurdu.
Yavuzyılmaz, kaçak geçiş yapan araçlar için ATAŞ A.Ş.’ye 2020 yılında ödenen toplam tutarı ise 60 milyon 619 bin 939 TL olarak hesapladı.
İYİ Parti standına yine saldırı!116 izlenme
3. havalimanında 35 işçi daha işten çıkarıldı!152 izlenme
Asgari ücret asgari ihtiyaçlara dahi yetmeyecek28 izlenme
Araba bagajındaki paraların sırrı ortaya çıktı!124 izlenme
5 yılın parası 1 yılda buhar oldu25 izlenme
CHP Parti Meclisi'nde iki isim liste dışı kalabilir49 izlenme
İktidara yakın MÜSİAD Bakan Şimşek'in yanında ekonomiyi böyle eleştirdi17 izlenme
Vakalara göre vefatın en yüksek olduğu şehirde sürekli anons yapılıyor!103 izlenme
HGS’de baskın ceza!
Özel sektörden olumsuz haberler geliyor! İşte son 17 günde yaşananlar...
Murat Ağırel AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu ve kardeşinin şirketinin bütün geçmişini buldu, belgelerin hepsini tek tek yayınladı!
Narin aranırken ailesi eve kurdukları kamera sistemiyle jandarmayı saniye saniye izlemiş!