Türkiye’den gayrimenkullerin Araplara satılması tepki çekmeye devam ediyor. Birçok Arap emlakçının sosyal medyada tanıtımlarla gayrimenkulleri sattıkları görülüyor.
Yalova’da bir Arap emlakçının çektiği video tepkilere neden oldu.

“YALOVA’DAKİ SOKAK İSTANBUL’DAKİ TAKSİM’DEKİ SOKAKTAN DAHA GÜZEL”
Videoda Arap emlakçı şu sözlerle Yalova'yı pazarladığı görüldü:
“Yalova’daki sokak, İstanbul’daki Taksim’deki sokaktan daha güzel. Tabi bu cadde gördüğünüz sahildeki cadde. Sokak çok güzel bir ışıkla karakterize edilir. Ağaçlar ve yeşilliklerle dolu. Ve ayrıca doğrudan sahilde şehrin sahilinde. Birçok restoran ve kafe var. Bunların arasında Türk restoranları ve kafeleri de var. Bir Yemen restoranı ve bir de Irak restoranı var. Bu vesileyle Yolava’daki Arap toplumuna selamlarını iletmek istiyorum”
DAHA ÖNCE KANAL İSTANBUL’UN ÇEVRESİ SATILIYORDU
Kanal İstanbul projesinin çevresindeki arazilerin Arap emlakçılar tarafından yabancılara nasıl satıldığının görüntüleri ortaya çıkmıştı.
Arap emlakçıların Kanal İstanbul çevresini parsel parsel, mahalle mahalle nasıl sattıklarının görüntülerine paylaşılmıştı.
Bu görüntülere tepkilere neden olmuştu.
Yeniçağ
Erdoğan’ın manda yoğurtlu, kestane ballı tarifine halktan tepki: "O ürünlerden vazgeçtik ekmeği zor buluyoruz!"
Cübbeli Ahmet'ten bir Vehhabilik uyarısı daha: "Sonu kan ve katliam olacak; FETÖ’de olduğu gibi iş işten geçecek"
Canan Kaftancıoğlu için ‘takipsizlik kararını kaldıran’ hakim hakkında suç duyurusu!
4.1 milyon kişi bankaların takibinde!
Böyle cahilleri Tv'ye çıkartıyorlar ! Atatürk düşmanlığı yapayım derken rezil oldu !
İBB dava borsacısı avukat yurtdışına kaçarken yakalandı!
ABD Savunma Bakanı Esper’den skandal açıklama! "Türkiye savaş suçundan sorumlu tutulabilir"
Tarkan'ın klibini hedef alan yandaş medya yine duvara tosladı! 'FETÖ'cü demişlerdi hemen sildiler!
Muharrem İnce Andımız'ın istenmeme nedenini açıkladı
Tarikatın karanlık kuşatması: 6 yaşındaki çocuğa istismarda kritik gelişme
AKP’nin ‘bize ahlaksız teklif yaptı’ dediği AKP’li anketçi, son seçim anketini açıkladı
Partilerin ilçe seçim kurulu kararlarına itiraz süresi sona erdi: İşte son durum
NATO Zirvesi'nde yapılan İngilizce 'lütfen dönün' anonsuna bir tek Erdoğan dönmedi!
BOTAŞ'ta rekor görev zararı!