T24'te yer alan habere göre, Ankara'da bir Halk Ekmek büfesinin önünde bir vatandaş ile ATV muhabiri arasında tartışma çıktı.
ATV muhabiri, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin üretip, kendi bünyesindeki Halk Ekmek’te sattığı ekmeklerde bakteri çıktığını iddia etti. Büfenin önünde bulunan vatandaş ise bu duruma sert tepki gösterdi.
"BU EKMEKTE BİR SIKINTI YOK Kİ"
O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden yurttaş, "Sabahtan akşama kadar burada duruyorum, hiç şikayet yok. Evime de alıyorum. Hiç öyle bir sıkıntı yok. Bu ekmekte bir sıkıntı yok ki. Ben de kullanıyorum" dedi.
ATV muhabiri ise yurttaştan telefonunu indirmesini istedi. Yurttaş, “İndiremem” diyerek cevap verdi.

Muhabir, şunları söyledi:
“Halk ekmekte bakteri ortaya çıktı. Raporlar da ortaya çıktı. Ne düşünüyorsunuz? İnsan sağlığıyla oynuyorlar. Çok ayıp değil mi? Belediye insan sağlığıyla oynuyor.”
"YALAN HABER YAPIYORSUNUZ"
Yurttaşın mikrofonu iteklemesi üzerine muhabir, “Bana dokunamazsınız. Ben size değmiyorum, işimi yapıyorum” diyerek tepki gösterdi. Yurttaş ise “Ben de işimi yapıyorum. Halkım ben de. Yalan haber yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
SBK davasına bakan Amerikalı savcı Türkiye'de kimlerin telefonunu arıyor? Barış Terkoğlu açıkladı
Yenidoğan çetesinde itiraf geldi! Özel hastane sahipleri de yargılanacak mı?
Devlet hastane ihalelerinin vazgeçilmeziydi: Türkiye'nin 52 yıllık inşaat devi iflasla boğuşuyor
PKK’lılar 5 ilin dağlarından K.Irak’a serbestçe yürümüşler
Mehmet Şimşek tasarruf hamlesini açıkladı: 'Bu konularda hassasız'
Rusya'nın vurduğu Türk gemisinin son hali ortaya çıktı
Akaryakıt zamları sonrası arabasını satıp at aldı! 'Ne vergisi ne muayenesi var, herkese tavsiye ederim'
Milyonlar enkaz oldu! İSKİ Genel Müdürü, bitirilemeyen Melen Barajı'nın bilançosunu açıkladı
Meclis’te Aile Bakanı Göktaş’a kefenli protesto! "Sayın Bakan, bu kefenin üzerinde öldürülen kadınların isimleri yazılı. 9 Ekim'de 296'ydı, bugün 411. Kafanızı yastığa nasıl koyuyorsunuz"
Adres Meclis kulisi: Ensarioğlu'nun amca Güran ile fotoğrafı çıktı, 'hatırlamıyorum' dedi!