Atena Grubu'nun soslisti Gökhan Özoğuz'dan AKP'nin tartışılan ismi Tevfik Göksu'yu bu kez videolu mesajla vurdu. Özoğuz Göksu'nun Fetullah Gülen'i övdüğü o sözleri için ağır sözler sarf etti.
Gökhan Özoğuz, İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun geçen yıl İBB Meclisi'nde 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimine karşı yaptığı konuşmanın ardından, Göksu'nun geçmişte Fethullah Gülen'i övdüğü sözler tekrar gündeme gelmiş ve hatırlatılmıştı.
Gökhan Özoğuz da, Tevfik Göksu'nun bu videosunu paylaşarak, sitem dolu bir mesaj yazdı. Gökhan Özoğuz, AKP'li Tevfik Göksu için, "Bu adam ve gibiler benim vekilim, Başkanım, herhangi bir şeyim olamaz. Ancak Cumhuriyetimin düşmanıdır!" diye belirtti.
Tevfik Göksu, söz konusu videosunda, Gülen için, "Belki de Hocaefendi için Anadolu’yu mayalayan değil de yeryüzünü mayalayan gönül sultanı dememiz gerekiyor. Önemli bir maya serpti ki, tam da aslında Anadolu’yu mayalayanlar konsepti içerisine çok iyi oturan, ama Anadolu'yu mayalayan kelimesinin bile kendisini izah edemediği bir büyüklükte bir büyüğümüzü bugün burada misafir ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
MB'nin faiz hamlesi de yetmedi, dolar tutulamıyor!122 izlenme
Öğrenci yok, profesör var!143 izlenme
Rizeli vatandaştan Erdoğan'a tepki! 'Onu Rizeli kabul etmiyorum. Domates 30 lira, böyle adaletsizlik olur mu?'42 izlenme
Atatürk ve Cumhuriyeti hedef alan Okul müdürü hakkında suç duyurusu30 izlenme
Bu nasıl iş? Kaçak yapılar bir yandan yıkılıyor, diğer yandan yapılıyor!153 izlenme
Emeklilikte çift maaş dönemi sona eriyor: Çalışan milyonlarca emekli ikinci maaşı kaybedecek10 izlenme
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırıya 4 tutuklama! Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı47 izlenme
Beşiktaş'ta imam hatip ısrarı!107 izlenme