Ekrem İmamoğlu'nun soruşturma yağmuruna tutulduğu dönemde bir operasyonda İBB'ye yapılmıştı.
Polisler, Medya AŞ'ye giderek, muhasebe kayıtlarının olduğu bilgisayara el koymuştu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "İBB çalışanı olan bir kişinin kullandığı bilgisayara suç delillerinin elde edilebilmesi amacıyla arama kararı verildi"
Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı:
Ongun, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Medya AŞ ile ilgili, bir grup iktidar kalemşörü ve sosyal medya şarlatanları yoğun bir karalama kampanyası içinde. Çünkü onların zamanında Medya AŞ sadece, özel şirketlerin dizilerine, filmlerine para aktaran aparat bir şirketti. Mesela 2018 yılında bütçesi 92 milyon lira olan Medya AŞ, özel bir şirketin yaptığı diziye 12 milyon 750 bin lira aktarmıştı. Neredeyse bütçesinin 7’de 1’i.
Bu sadece buzdağının görünen kısmıydı. Diğerleri için de mahkemelere gittik ama malum sebeplerle elimiz boş döndük. Bugün ise Medya AŞ, ürettikleri ve yarattığı değerle İBB’nin gözde ve başarılı şirketlerinden biri.
Medya AŞ yaptığı canlı yayınlarla İBB yönetimine şeffaflığı getirmiş, İstanbul’un bütçesinin nereye harcandığını her gün yaptığı haberlerle İstanbullularla açıkça paylaşmış, dünyaya örnek olmuş dayanışma projeleri üreten başarılı bir kamu iştiraki olmuştur.
İcraatleri belli ki, iletişim alanında yeterince performans gösteremeyen rakip grupların canını sıkmış. Yoksa 30 iştirak şirketi arasından bütçesi en düşük 2. İBB iştiraki olan bu şirkete böylesine bir saldırı düzenlenmezdi. Devasa bir medya gücüyle, on binlerce sosyal medya hesabı ile, kamu gücüyle ve harcanan onca parayla iletişim ve propaganda yapmakta beceriksiz olanlar şimdi farklı metodlarla bizi sindirme peşinde. Milletimize arz ederiz.
Medya AŞ’nin bu noktaya gelmesinde emeği olan bütün çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürler."

Özgür Demirtaş'tan kritik uyarı: "Venezüela’ya döneriz!"33 izlenme
Erdoğan düşüşü durduramadı, fark yüzde 6'yı aştı!21 izlenme
Kendini yakmak istedi, polisler engelledi: Karakol çıkışı arabaların önüne atlayarak intihar etti!65 izlenme
Türkiye'de yaşlı nüfus artıyor, çocuk ve genç nüfus azalıyor31 izlenme
Bolu'da 78 vatandaşımızın hayatını kaybettiği otel yangınında acılı aileleri arayıp ahlak dışı sözler sarf eden 3 şahıs yakalandı53 izlenme
MEB ‘uyuşturucuyla mücadele’ görevini Diyanet’e devretti: Madde bağımlısına dua okuyacaklar135 izlenme
Tek tek hesaplandı! Saray'ın 6 aylık masrafı ile kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı?23 izlenme
39 km’lik yol işi 249 milyon diye başladı 550 milyonla bitiyor!69 izlenme
Prof. Dr. Naci Görür 'Bingöl Karlıova'da yaşanan depremi aylar öncesinden uyarmış!
CHP'li vekil paylaştı! AKP'de bir çift maaş kıyağı daha!
e-Devlet üzerinden isim değişikliği hakkında bomba iddia! "Oy kullanacak Suriyelileri gizlemek için mi?"
Erdoğan’ın marketinde enflasyon yüzde 263!