Türkiye'de sığınmacı krizi gündemden düşmezken, Atatürkçü ilahiyatçı Prof. Dr. Cemil Kılıç'tan çarpıcı bir açıklama geldi.
Kılıç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"İslam dünyası İslamî simgelerle dolu ama İslamî değerlerden çok uzak. Avrupa'da ise İslamî simgeler neredeyse yok ama İslamî değerler toplumsal ve siyasal yaşamda başat öge durumunda. O nedenle İslam dünyasının değil Avrupa'nın ahlakını yeğlerim.
Arap milliyetçileri sevinçten sessizce bayram ediyor. Türkiye'yi milyonlarca Arap ile dolduran mevcut iktidarı destekliyorlar. Türkiye'yi nüfus yoluyla işgal etmenin coşkusu Arapları sarmış durumda... Türk'ü din havucu ile Araplaştırıyorlar. Anadolu yağmalanıyor.
Türk ulusu yakında sokaktaki Arapça, İngilizce tabelalara karşı harekete geçecek... Bardak taşmak üzere!"


Yeniçağ
2022: Erdoğan’ın U dönüşü yılı40 izlenme
Kılıçdaroğlu: Sosyal güvenliği tartışacaksanız ben tek başıma geleceğim, siz ordunuzla gelin110 izlenme
Yetkiyi vatandaş verdi etkiyi yandaş gördü17 izlenme
Vahim tabloyu Fatma Şahin açıkladı: "60 bin nüfuslu ilçenin yarısı yok"78 izlenme
450 milyon TL borcu bulunan AKP’li Çorum Belediyesi 51 milyon TL harcayıp Güreş Eğitim Merkezi kuracak!41 izlenme
Bankalar kârlarına kâr kattı: 6 ayda dudak uçuklatan rakamlara ulaştılar!34 izlenme
TBMM’den Yavaş’a ambargo!946 izlenme
Zülfü Livaneli: "Mustafa Kemal bu ülkenin kilit taşıdır"91 izlenme