Gaziantep PTT Başmüdürlüğü bünyesindeki birim müdürlerinin odalarından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portrelerinin kaldırıldığı, bu portrelerin yerine yalnızca AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının asıldığı görüldü.
Skandalı tespit etmek için PTT'ye giden CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Başmüdür Yardımcısı ve PazarlamaSatış Müdürü Bekir Eminoğlu'nun tepki çeken olayı "Asmak zorunda değiliz. Bize öyle bir mecburiyet bildirilmedi. Genel müdürlük gönderirse asarız" şeklinde savunduğunu belirtti.

Öztürkmen, aynı manzarayla PTT Gaziantep Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Bozgeyik'in makam odasında da karşılaştıklarını belirterek, "Kamu kurumunda bir müdür, makam odasına Atatürk fotoğrafını asmak gibi bir mecburiyetlerinin olmadığını söyleyebiliyor. Ancak aynı müdür odasına Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını asmak konusunda bir mecburiyet hissediyor!" ifadeleriyle duruma tepki gösterdi.

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen; 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde, PTT Gaziantep Başmüdürü Mustafa Akdemir'in saat 09.05'teki saygı duruşuna katılmamak için binadan dışarı çıkmadığına dair iddiaları gündeme taşıdı.
Akdemir'e sert sorular yönelten Öztürkmen, "Bu bilgi doğru mu? Neden Atatürk'ü anma törenine katılmadınız? 10 Kasım törenini protesto mu ettiniz?" ifadelerini kullandı.
"Büyük Önder Atatürk bu devletin kurucusudur. Dolayısıyla tüm devlet kurumlarında fotoğraflarının bulunması zorunludur. Hiçbir kamu görevlisi “Atatürk'ün resmini asmak gibi bir mecburiyetimiz yoktur” diyemez! Herkes haddini hukukunu bilecek!" diyen Öztürkmen, sorumluların görevden alınması gerektiğini şöyle belirtti:
Edip Akbayram için düzenlenen törende Zülfü Livaneli'den tarihi konuşma! Erdoğan'a "müsvedde" göndermeli bomba sözler!60 izlenme
Motorine dev zam!82 izlenme
2000-2023 yılları arasına en çok mülteci ağırlayan Avrupa ülkeleri belli oldu38 izlenme
SGK’dan “650 bin emeklilik iptali” iddiasına açıklama22 izlenme
Ali Mahir Başarır, tekne tatili görüntüsünün nasıl sızdırıldığını ve perde arkasını anlattı! "Sorun o görüntülerin nasıl ele geçirildiği? Savcılıktaki telefondan o görüntü alındı ve bunlara verildi"22 izlenme
Çarşı pazar alev aldı! Gören kaçacak yer arıyor!53 izlenme
Murat Ongun'dan 'gizli tanık' ve 'etkin pişman' açıklaması: "Sözde pişmanlar da mahkemede boşa düşecek!"19 izlenme
Diyarbakır alarm veriyor! Hasta doktora yoğun bakım yatağı bulunamadı71 izlenme