Kargo tarafındaki Çelebi, Havaş ve Sistem Lojistik gibi binaların yıkım, söküm, taşıma ve SAHA 1 ve SAHA 2 ve SAHA 3’ten uzaklaştırma işleri için ihaleye çıkıldı. İhale günü 10 Ekim olarak belirlenirken, 2 milyon 500 bin TL de bedel belirlendi.
Airport Haber’in aktardıklarına göre, söz konusu alanın yıkılarak Millet Bahçesi yapılması planlanıyor.
İşte ihale duyurusu:
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN (DHMİ) İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI YIKIM İŞİNE AİT İHALE İLANI
"1. Atatürk Havalimanın faaliyetleri sona ermiş olan Çelebi Hava Servisi A.Ş., Havaş ve Sistem Lojistik Ltd. Şti binaların, Fatma Yeliz Bıyık’tan alınan büfe ile Fahrettin Kerim Yurtbak’ tan alınan yeme içme mahalli ile Petrol Ofisi A.Ş. ve Müşterek Tesisler Alanında bulunan Betonarme Binalar, Akaryakıt ve Su Tankları ve bunların boru vana ve diğer ekipman ve fittings donanımlarının gerekli alet, edevat, avadanlık, kesme, sökme , kaldırma, taşıma ve istifleme araçlarının kullanılarak, İş Sağlığı ve Güvenliğinin ilgili prosedürlerini, söküm ve taşıma prosedürlerinin tamamını uygulayarak yıkım, söküm, taşıma ve SAHA 1 ve SAHA 2 ve SAHA 3’ten uzaklaştırma işleri KDV dahil 2.500.000,00 TL(İkimillyonbeşyüzbinTürkLirası) muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
2.Söz konusu hizmete ait Sözleşme Taslağı ve İhale Şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünden KDV dahil 100.TL (Yüz Türk Lirası) karşılığında temin edilebilir.
3.İhaleye katılmak isteyenler 100.000,00.TL (Yüzbin Türk Lirası) geçici teminat vereceklerdir.
4.Söz konusu hizmete talip olanlar 08/10/2019 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
5.İstenilen belgeleri eksik, yanlış veya zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacaktır.
6.Söz konusu hizmet ile ilgili olarak daha önce Kuruluşumuza verilen dilekçeler geçersizdir.
7.İhale 08/10/2019 Salı günü saat 14:30’ da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünde yapılacaktır.
8.Kuruluşumuz yapılan bu ihalede 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Adres: Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü
Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı, No: 32 Etiler
06560 Yenimahalle / Ankara"
Bir ilde daha ekmeğe rekor zam geldi! Fırına gidenler fiyatlara isyan etti53 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Kanal İstanbul yanıtı: Hesap veremeyeceğim tek şey bu projenin başlatılması olur65 izlenme
Gezici'nin son anketinde Erdoğan'a soğuk duş: Kılıçdaroğlu, 3 puan fark attı!60 izlenme
Saray’ın danışman ordusu yine gizlendi!20 izlenme
“Yoksulluk bitti” diyen Erdoğan’a vatandaş yanıt verdi: “Emekli öldü de ağlayanı yok. Konuşsak tutuklanacağız”25 izlenme
Halkın vahim durumu! En üst sınıf sadece yüzde 1,111 izlenme
Parka girişine izin verilmeyen engelli kadın yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı20 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' davasında Fırat Sarı'dan şok savunma: "Ölü doğan bebeği kabul ettim diye suçlanıyorum"19 izlenme