AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Twitter hesabından Taksim’de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı. Taksim Meydanı’nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi İstiklal Caddesi’nde nostaljik tramvaya binen Erdoğan, “Başkanım her şey çok güzel olacak” diye seslenen yurttaşa, “Daha güzel olacak.” karşılığını verdi. Ardından AKP’liler sosyal medyada “Daha güzel olacak” sloganını dolaşıma soktu.
Binali Yıldırım ise İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri sürecindeki vaatlerini ‘çaldı’. Binali Yıldırım, yıllardır AKP tarafından yönetilen İstanbul’da akbil ve suda Ekrem İmamoğlu’nun indirim vaatini “Sözümüz verdiğimiz gibi” diyerek Twitter hesabında paylaşımda bulundu.
“İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil’i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. ”
https://www.abcgazetesi.com/akpmaztabasialinanimamoglununsloganinivevaatlerinicaliyor15141
İYİ Parti’nin GİK üyesi canlı yayın devam ederken partisinin Ankara adayını topa tuttu26 izlenme
Atatürk'e hakarete "yeter" dedi133 izlenme
Sonunda bu da oldu! Çaya da kilit vurdular!33 izlenme
Fuhuş operasyonuyla gündem olan Esra Rabia Ünal'a tarikatçı Hüseyin Çevik'ten tepki: "Sen o başörtüyle Müslümanları yoldan çıkarıyorsan seni acı bir ölüm bekliyor"37 izlenme
Kaçak çalışan Suriyeli 7 doktor 5 milyon liralık ilaçla yakalandı!55 izlenme
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: “Tetiği çekenler biliniyor, adalet eksiksiz yerine getirilmeli”6 izlenme
AKP'li isim Atatürk'e nefretini böyle kustu! Bu adam yıllarca Erdoğan'ın konuşma metinlerini yazdı33 izlenme
Ali Yerlikaya ‘Ayhan Bora Kaplan’ sessizliğini bozdu: "Fetövari gizli tanık taktikleri"46 izlenme