AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Twitter hesabından Taksim’de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı. Taksim Meydanı’nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi İstiklal Caddesi’nde nostaljik tramvaya binen Erdoğan, “Başkanım her şey çok güzel olacak” diye seslenen yurttaşa, “Daha güzel olacak.” karşılığını verdi. Ardından AKP’liler sosyal medyada “Daha güzel olacak” sloganını dolaşıma soktu.
Binali Yıldırım ise İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri sürecindeki vaatlerini ‘çaldı’. Binali Yıldırım, yıllardır AKP tarafından yönetilen İstanbul’da akbil ve suda Ekrem İmamoğlu’nun indirim vaatini “Sözümüz verdiğimiz gibi” diyerek Twitter hesabında paylaşımda bulundu.
“İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil’i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. ”
https://www.abcgazetesi.com/akpmaztabasialinanimamoglununsloganinivevaatlerinicaliyor15141
Enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre yüzde 54.44, ENAG'a göre yüzde 123.80!50 izlenme
Hatay'daki orman yangını: 95 hektar alan küle döndü31 izlenme
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin eski borcu nedeniyle Zeydan Karalar'ın makam odası haczedildi!65 izlenme
'Seçmen kaydırma işini AKP'li Mevlüt Uysal yaptı'820 izlenme
Su satıldı, toprak satılıyor geriye bir tek hava kaldı!170 izlenme
Çiftçiler artık tarlalarını satıyor! "Kimler hangi niyetlerle buraları satın aldı?"44 izlenme
Maaşları ve tazminatları verilmeyen maden işçileri Ankara'ya yürüyecek ama ayakkabıları yok...45 izlenme
Engelli rolü yaparak dilenen adam, cezaya rağmen günü kârla kapattı18 izlenme