Home
11 Kasım 2023 ( 32 izlenme )
Reklamlar

Atatürk’e hakaret eden şüpheli gözaltına alındı


Gittiği Cuma namazında, 10 Kasım nedeniyle camide Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılmasından, rahmet okunmasından ve dua edilmesinden rahatsız olduğunu söyleyen, Atatürk’e hakaret eden ve bunu sosyal medyadan video olarak paylaşan şüpheli, gözaltına alındı.


İstanbul Gayrettepe'de, cuma namazından önce imamın 10 Kasım nedeniyle Ulu Önder Atatürk’e dua okumasından rahatsız olan şüpheli Atatürk'e “kafir” ifadesini kullandı.

Konuya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelinin bu gecenin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail’de Türk mallarını boykot kararı Kırmızı bültenle aranıyordu: Alman uyuşturucu baronu da İstanbul’dan çıktı Rasim Ozan Kütahyalı’dan CHP’li vekile tehdit: Cehennemi yaşatacağım ABD seçimleri Türkiye seçimlerine ne kadar benziyor?