Bir genç ise o adama verdiği cevapla alkış topladı. O genç, "Atatürk'e diktatör diyemezsin burada. Haddinizi bileceksiniz. Sabahtan beri saygılı konuşuyorum, Atatürk'e gelirsen o saygıyı bozarım." dedi.
Bir vatandaş ise "Hitler ne yapıyordu? Dünya nasıldı?" diye sordu. O adam "Dünyadan bana ne. Oku oku." şeklinde cevap verdi.
Genç ise bu sözlere tepki göstererek "Dünyada hangi ülkeye gidersen git, heykelini dikmişler. 'Gavur' dediğimiz adamlar saygı duyuyor. Sen kendi ülkeni kurtarmış adama 'diktatör' diyorsun. Sizin gibi adamlara kaldı bu ülke. Sizin yüzünüzden gençliğimiz bitti. Atatürk'ün A'sına canımı veririm. O Atatürk sayesinde kurtuldu, o şehitler sayesinde kurtuldu ülke." ifadelerini kullandı.
Bir diğer vatandaş ise "Emperyalistlerin laflarıyla konuşmayın. Türkiye'yi yok etmek isteyen emperyalistler 1919'da adam Samsun'a çıktığında, hangi amaçla çıktığını bilir. Diktatör demeyin." şeklinde tepki gösterdi.
Odatv.com
Büyük skandal! AKP’nin adayından jandarma komutanına ağza alınmayacak küfürler: “o…. ç…..”
Kız Kulesi muamması: İşte kulenin içinden ilk fotoğraflar
Demokrasi ve hukuk devleti standartlarında son sırada yer aldık!
İstanbul Pendik'te7 katlı otelde yangın çıktı
TRT'den skandal tanıtım! TRT'nin dijital platformu Tabii’nin lansmanına katılan ünlülerden "Arapça" selam vermeleri istendi
İYİ Parti'den iktidara Hafize Gaye Erkan çağrısı: İddialar sonrası gereğini yapın
Dev Türk şirketi satıldı! Bakın kim aldı?
Korumayla gezen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı imam Halil Konakçı: "Benim ölüm dahil hiçbir şeyden korkum yok. Kaybedecek hiçbir şeyim yok"
Memleketin geldiği nokta ! Ekmek arabası kaza yapıyor ve insanlar dökülen ekmekleri topluyor...
Kasaplar Federasyonu Başkanı'ndan internetteki sucuk reklamına tepki: Bu fiyata işkembe bile yok