Bir genç ise o adama verdiği cevapla alkış topladı. O genç, "Atatürk'e diktatör diyemezsin burada. Haddinizi bileceksiniz. Sabahtan beri saygılı konuşuyorum, Atatürk'e gelirsen o saygıyı bozarım." dedi.
Bir vatandaş ise "Hitler ne yapıyordu? Dünya nasıldı?" diye sordu. O adam "Dünyadan bana ne. Oku oku." şeklinde cevap verdi.
Genç ise bu sözlere tepki göstererek "Dünyada hangi ülkeye gidersen git, heykelini dikmişler. 'Gavur' dediğimiz adamlar saygı duyuyor. Sen kendi ülkeni kurtarmış adama 'diktatör' diyorsun. Sizin gibi adamlara kaldı bu ülke. Sizin yüzünüzden gençliğimiz bitti. Atatürk'ün A'sına canımı veririm. O Atatürk sayesinde kurtuldu, o şehitler sayesinde kurtuldu ülke." ifadelerini kullandı.
Bir diğer vatandaş ise "Emperyalistlerin laflarıyla konuşmayın. Türkiye'yi yok etmek isteyen emperyalistler 1919'da adam Samsun'a çıktığında, hangi amaçla çıktığını bilir. Diktatör demeyin." şeklinde tepki gösterdi.
Odatv.com
Onlar inanmadı: FETÖ'nün ödülünü reddeden 11 sanatçı!
Narin’in cansız bedeninin dereden çıkarılma anı ortaya çıktı
Kılıçdaroğlu: "Bay Kemal unutmaz"
Valinin oğlunun çarptığı iki öğretmen öldü! Sigorta şirketi dava sonucunu beklemeden ölen çiftin çocuğundan faiziyle para istiyor
FETÖ sanığı emniyet amiri itiraf etti!
AKP'yi eleştiren kaymakama yapmadıklarını bırakmayıp bir de üstüne AKP üyesi yapmışlar!
'Türkiye'de kiracı az' diyen Mehmet Şimşek'i yalanlayan rekor!
İBB Meclisi'nde kavga! AKP'li meclis üyeleri CHP'lilere su şişesi fırlattı
Kriz 'yok': Türkiye'de 7 milyon 200 bin çocuk yeterli beslenemiyor