Sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlar ile tanınan 'trol' Furkan Bölükbaşı'nın, X hesabı 17 Ağustos’ta erişime engellenmişti. Bölükbaşı, hesabının tarihçi ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) rektörü Erhan Afyoncu'nun şikayetiyle kapatıldığını duyurdu.

Sosyal medyada özellikle Atatürk'ü hedef alan paylaşımlarıyla tanınan AKP trolü Furkan Bölükbaşı hakkında Anıtkabir'i 'Yunan tapınağına' benzettiği için "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" suçundan re'sen soruşturma başlatılmıştı. Bölükbaşı'nın, X hesabına ise 17 Ağustos’ta erişime engellenmişti.
Bölükbaşı, X hesabının tarihçi Profesör Erhan Afyoncu’nun talebi üzerine erişime engellendiğini açıkladı.
Bölükbaşı konuya ilişkin yaptığı açıklamada:
Hesap erişim engeli kararına ulaştık: Erişim engelini talep eden Erhan Afyoncu. Engellenme sebebim ise Erhan Afyoncu’nun TürkTürkiyeli tartışması konusundaki fikirlerini eleştirmem.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren, hatta iftira atıp hakaret edenlere bile erişim engeli getirilmezken, Erhan Afyoncu’yu eleştirdiğim için hesabım nasıl erişime kapatılıyor?
Sözcü
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasındaki gizemli kişinin kim olduğu ortaya çıktı63 izlenme
Cinsel saldırı suçundan ceza alan İYİ Partili Belediye Başkanı oğlu ile birlikte otobüs terminali bastı!41 izlenme
AKP Gençlik Kolları Başkanı'nın mesajları ortaya çıktı, hesabını kapattı!71 izlenme
Maaş almıyorum diyen Fatmanur Altun, belgeleri görünce böyle çark etti! "Evet bir ücret var ama..."128 izlenme
7 ilde daha 130.4 milyonluk haraç mezat özelleştirme!48 izlenme
CHP'li belediye AKP'den kalan borçlar yüzünden personel maaşı ödeyemez hale geldi!48 izlenme
HÜDA PAR milletvekili, Cumhuriyet'in ilanı için 'darbe' dedi!37 izlenme
Alaattin Aktaş: "Asıl kıyameti şubat faturalarında göreceğiz"59 izlenme