Home
26 Mayıs 2018 ( 1033 izlenme )
Reklamlar

Atatürk demeyen Kahraman’ın 3 bin kişilik iftarına boykot!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın iftar daveti milletvekilleri arasında şaşkınlık yarattı. Eski ve halen görevde olan bazı milletvekilleri, iftar davetini ‘boykot' kararı aldı.

Kahraman'ın iftar daveti milletvekilleri arasında şaşkınlık yarattı. Eski ve halen görevde olan bazı milletvekilleri, iftar davetini ‘boykot' kararı aldı. “Atatürk demeyen TBMM Başkanı'nın iftarını boykot edelim” yazışmaları da milletvekillerinin iftara gitmemesinde etkili oldu.

Sözcü'nün haberine göre, boykot çağrısı”nın öncülüğünü Adalet Partisi eski milletvekillerinden Ertuğrul Mat yaptı. Sosyal medyadaki 'boykota davet' çağrısında, niçin boykot yapılması gerektiği şöyle açıklandı:

“Meclis Başkanı, 19 Mayıs'ta ‘Samsun'dan yola çıkan heyet' deyip Mustafa Kemal'i yok saydı. Atatürkçü milletvekili arkadaşlarımı bu iftarı boykot etmeye davet ediyorum.”

http://www.abcgazetesi.com/ataturkdemeyenkahramanin3binkisilikiftarinaboykot87811h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara'nın kaymağını Melih Gökçek döneminde FETÖ'cü Uslu da yemiş! Avrupa'nın semt pazarı olduk! Üç ayda 500 bin kişi geldi, bozdurup bozdurup harcıyorlar! Akşener’den Erdoğan’a: Böyle şuursuzluk böyle aymazlık görülmedi İYİ Partili Türkkan: Türk'e, içinde Türk geçen her şeye düşmanlar