Sakarya'nın Hacıyakup Paşalar mevkisindeki ormanlık alanda 27 Haziran Cuma günü çıkan ve Bilecik'in Gölpazarı ilçesine sıçrayan yangın geniş alanda etkili olmuştu.
Yaklaşık 35 kilometrekarelik alandaki yangına karadan arazözler ve iş makineleri, havadan helikopter, uçak ve İHA'lar ve 1000'in üzerinde personelle müdahale edilirken, Bilecik Valisi'nden yapılan açıklamada yangının büyük oranda kontrol altına alındığı bildirildi.

YUMAKLI: 'RABB'İMİN LÜTFU'
Yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi paylaşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sabah saatlerinde başlayan yağmurun ekiplerin işlerini kolaylaştırdığını belirterek "Sakarya Bilecik taraflarında başlayan yağmur da Rabb'imin lütfu, bizlerin işlerini de kolaylaştırdı" dedi.

Sözcü
AKP’li başkandan İmamoğlu hakkında skandal tweet!88 izlenme
Eğitimde son durum: İngilizce'den 'Cumaya gitmiyor' diye zayıf alan öğrenci, 'Ayetel Kürsi'yle kurtuldu!370 izlenme
Emekli bayram ikramiyesi için Meclis'e teklif sunuldu17 izlenme
O Arap ülkesi Türkiye’ye yine karşı çıktı!61 izlenme
AKP İYİ Partili Örs'e atılan yumruğun suçlusunu buldu: Kılıçdaroğu!28 izlenme
AKP sözcüsü Çelik: Türkiye'de rejim değişikliğine karşıyız34 izlenme
Bir gün önce kurulan şirkete PTT'den adrese teslim ihale!321 izlenme
Ermenistan Başbakanı Paşinyan ezber bozdu: 'Türkler Ermenilere soykırım yapmadı'36 izlenme
Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde Atatürk heykeline saldıran kişi vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi!
Son dakika! Terör örgütü PKK'nın sözde dış hazinesi Güllüşan Kandemir Konya'da tutuklandı
DNA testi sonucu belli olmuştu: Karabulut ailesi rapora itiraz edecek!
Erdoğan'ın 'DEM Parti' sözleri hem AKP'nin hem Saray'ın sitesinde sansürlendi!