Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki Nizamettin Demirdöven İlkokulu’nda Atatürk büstüne çirkin saldırıda bulunuldu.
Atatürk büstünün üstüne ve okul duvarına spreyle yazılar yazıldı. Saldırıda bulunanlar bir de sayfalarca mektup bıraktı. Nefret içeren mektupta, “Okullarda İslamı öğretmek yasak. Atatürk’e tapan insanlar yetiştirmek putperestliktir” gibi ifadeler yer alıyor.
İlkokul bahçesinde açıklamalarda bulunan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, “Şiddetle kınıyoruz. Bu yeni bir olay değil. Senelerdir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhuriyetin temel değerlerine karşı girişilen hareketlerin bir sonucu. Ne ilk, ne de son bu. Umarız bu son olur. Bu kişinin hemen yakalanıp adli makamların önüne çıkartılması için gereğinin yapılmasını istiyoruz. CHP olarak bu tür olayların hep takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Diyanet Başkanı emekli oluyor: Emekli maaşı 6 kişinin, ikramiyesi 137 kişinin maaşına denk!34 izlenme
Destici kızını devlette işe soktu: Maaşı 100 bin lira48 izlenme
İYİ Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte 24 Haziran için milletvekili aday listesi…343 izlenme
Bakanlık bitti Nebati'nin gözündeki ışıltı gitti! Mağazaları kepenk indiriyor24 izlenme
İşte Erdoğan’ın atadığı yerli ve milli bakan44 izlenme
Bu slogana tepki yağıyor!25 izlenme
128 milyar dolar skandalından sonra şimdi de 108 milyar dolar skandalı: Merkez Bankası doları tutmak için arka kapıdan satmış!58 izlenme
Ekrem Imamoğlu'ndan israf yanıtı: Maneviyatımı ölçecek bir para miktarı yok75 izlenme
Narin Güran'ın ölmeden önceki son isteği: Gözaltına alınmayan ağabeyi açıkladı
Vicdansız gazetecilikte son nokta! Yeni Akit'ten vatandaşlara 'soğan ekmek' tavsiyesi!
Emekli Derneği Başkanı'ndan emeklileri çıldırtacak maaş açıklaması
Sabit internet hızında Kongo bile bizi geçti