Diyarbakır’da Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024'te kaybolduktan 21 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde çuvalın içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran’dan paylaşım geldi.
Baran Güran Instagram paylaşımında kardeşi Narin'in kendisinden son isteğini açıkladı.

Baran, "En son gün kurban olduğum Narin'im ‘Abi sana bir şey diyeceğim’ dedin. ‘Bana soğuk kahve al’ dedin. Ben de "sana alırım" dedim. Güzel bacım sana kurban olayım. Narin'im çok özledim. Kelimeler yetersiz geliyor kurban olduğum. Çok özledim seni Narin'im.” ifadelerini kullandı.
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024’te kaybolan Narin Güran'ın 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içerisinde saklanmış ve üzeri taşlarla örtülmüş şekilde cansız bedenine ulaşılmıştı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden aralarında anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar'ın da bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi Narin’in öldürülmesine ilişkin; anne Yüksel Güran, Enes Güran, Salim Güran’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, Nevzat Bahtiyar’a ise, “suç delillerini gizleme ve yok etmek” suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Gerçek Gündem
‘Bilal’i alacaklar engelle’1155 izlenme
Lavrov'dan OPEC ile işbirliği açıklaması40 izlenme
Soylu'dan başsavcıya Sedat Peker telefonu59 izlenme
Vali'nin "Bizim çocuklar" paylaşımına sert tepki26 izlenme
Vizesiz Avrupa 6 kritere takıldı: "Vize serbestisi Türk yetkililerin elinde"18 izlenme
Facia bağıra bağıra gelmiş! Otelin yorum sayfaları facianın geleceğini haber vermiş113 izlenme
CHP’den Erdoğan’a ‘eğilme’ yanıtı95 izlenme
Bakan Kurum: Kanal İstanbul projesi için imar planlarını onayladık86 izlenme
Devlet memurları kapı kapı dolaşıp AKP için oy toplamaya zorlanıyor iddiası
Beyazıt mitingine katılan vatandaşlar, hep birlikte diplomalarını gösterdi!
ODTÜ'de bir tuhaf seçim: Rakibinin 2 katından fazla oy aldı, 'aday değildi' diye atanmadı!
Seçimin en tartışmalı sandıklarında muhalefete 'sıfır oy!'