Diyarbakır’da Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024'te kaybolduktan 21 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde çuvalın içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran’dan paylaşım geldi.
Baran Güran Instagram paylaşımında kardeşi Narin'in kendisinden son isteğini açıkladı.

Baran, "En son gün kurban olduğum Narin'im ‘Abi sana bir şey diyeceğim’ dedin. ‘Bana soğuk kahve al’ dedin. Ben de "sana alırım" dedim. Güzel bacım sana kurban olayım. Narin'im çok özledim. Kelimeler yetersiz geliyor kurban olduğum. Çok özledim seni Narin'im.” ifadelerini kullandı.
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024’te kaybolan Narin Güran'ın 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içerisinde saklanmış ve üzeri taşlarla örtülmüş şekilde cansız bedenine ulaşılmıştı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden aralarında anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar'ın da bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi Narin’in öldürülmesine ilişkin; anne Yüksel Güran, Enes Güran, Salim Güran’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, Nevzat Bahtiyar’a ise, “suç delillerini gizleme ve yok etmek” suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Gerçek Gündem
Tasarrufta seçim yastık altı altın ve nakitten yana34 izlenme
İzmir Marşı’nın sözlerini değiştirerek Atatürk’ü hedef aldı!37 izlenme
AKP’li belediyelere onay var, CHP’li belediyelere onay yok!46 izlenme
İşte Türkiye gerçeği: Ramazan Bayramı öncesi vatandaş ucuz et kuyruğuna akın etti43 izlenme
Erk Acarer’den Ankara’yı karıştıracak iddia! Sedat Peker’i arayan AKP’li ve MHP’li vekiller ne istedi ne vaadetti?81 izlenme
‘Kuruş harcamadan’ dediler 57.5 milyar gidiyor!112 izlenme
Depremin üçüncü yılında depremzededen “Şu barakada kim yaşar” isyanı! “Biz insan değil miyiz?”11 izlenme
Bakan Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'dan yine bir ilk! Böyle reklam olur mu?92 izlenme