Balıkesir'in merkez Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta bir zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından bilinmeyen bir nedenle önü kesildi.
E.Ö., Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Akman kanlar içinde kalırken, E.Ö. ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Akman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Ata Emre Akman'ın cansız bedeni, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ata Emre Akman'ın babası yaptığı açıklamada, “25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadı ama ben kendi çocuğumu koruyamadım.” ifadelerini kullandı.
Odatv.com
AKP kulislerinde dönen İmamoğlu senaryosu! "Bu saatten sonra İmamoğlu çıkarsa..."
Taliban’dan akıllara durgunluk veren uygulama! Sınıfta kadın ve erkekler arasına paravan çektiler!
Türkiye'de 3 günde değişen fiyat Almanya'da 3 yılda değişti
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çöpe atılan domates ve salatalık görüntülerinin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine il Ticaret Müdürlüğü'nün soruşturma açtı
Yargı, bahis baronu Veysel Şahin için seferber olmuş
Narin Davası’nda yeni gelişme: Mahkeme Başkanı itiraz etti, o isimlerin tahliyesini istedi
Dünya manşetlere taşıdı Türklere yasaktı! Tepkiler yayın yasağını geri aldırdı
Özel net konuştu: "Erdoğan'ın karşısında CHP'nin adayı yüzde 60'ın altında oy alırsa başarısızlık sayacağım"
'Fatih Terim Fonu'na 4 milyon 292 bin dolar veren Emre Belözoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
15 bin öğretmen adayını ilgilendiriyor: Mülakat sonuçları açıklandı