Anasayfa1
27 Ağustos 2025 ( 16 izlenme )
Reklamlar

Askeri casusluk soruşturmasında 10 şirkete kayyum atandı


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen askeri casusluk soruşturmaları kapsamında devam eden araştırmalar neticesinde, FETÖ ile irtibatları ve askeri casusluk faaliyetleri tespit edilen ASSAN Group şirket sahibi Emin Öner ve şirket genel müdürü Gürcan Okumuş gözaltına alındı. ASSAN Group altında faaliyet gösteren 10 şirkete TMSF kayyum olarak atandı.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen askeri casusluk soruşturmaları kapsamında, FETÖ ile irtibatları ve askeri casusluk faaliyetleri tespit edilen ASSAN Group şirket sahibi Emin Öner ve şirket genel müdürü Gürcan Okumuş faaliyet gösterdikleri iş kollarının önemi de dikkate alınarak, 'Silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'Askeri casusluk' suçlarından gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde arama işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca, ASSAN Group altında faaliyet gösteren 10 şirkete TMSF kayyum olarak atandığı öğrenildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Nefes

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'yi ve Erdoğan'ın anlayışını özetleyen ev kadını izlenme rekoru kırdı! Uğur Mumcu davasında skandal! Savcılık 'yoğunuz' dedi, fail yakalanamadı! Samsun'da sahile üzerinde Rusça yazılar olan bir sandık vurdu Antalyalı çiftçi isyan etti, elinde kalan kasalarca salatalığı kamyondan aşağı döktü!