24 Haziran seçimlerinde Ankara’da asker lojmanlarındaki sandıklardan Muharrem İnce ve CHP açık ara birinci sırada çıktı.
Milletvekilliği seçiminde AKP asker sandıklarındaki oyların yüzde 13.52’sini, MHP, 8.22’isini, CHP yüzde 47’sini aldı. Aynı sandıklardan İYİ Parti’ye yüzde 25.11 oy çıkarken HDP’nin oranı yüzde 3.82’de kaldı. Asker sandıklarında CHP ve MHP’nin oyları geçen seçime göre düşüş gösterdi. Bir önceki seçimde CHP , aynı sandıklardan yüzde 51 düzeyinde oy almıştı. Geçen seçimlerde 1888 oy alan MHP’ye bu kez 501 oy çıktı.
Cumhurbaşkanlığı için aynı sandıklarda yapılan sayıma göre Muharrem İnce, oylardan 4 bin 18’ini, yani yüzde 65.12’sini aldı. Aynı sandıklardan Erdoğan’a yüzde 19.82, Meral Akşener’e yüzde 13.68 oy çıktı. İnce rakiplerine açık ara fark atarken partisi CHP’den de yüzde 18 fazla oy aldı.
http://www.diken.com.tr/askersandiklarindanmuharreminceacikarabirinciciktiyuzde65/
Sezen Aksu’yu tehdit eden AKP’li isme bakanlıktan ödül gibi ihale32 izlenme
Danıştay 5. Dairesi FETÖ’den ihraç 450 hakim ve savcıyı göreve iade etti40 izlenme
Muhalefete laf yetiştirmekten Meclis'in yolunu unuttu10 izlenme
19 Mayıs 1919: Kurtuluşa giden yol101 izlenme
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 2.3 milyar TL garanti ödemesi!46 izlenme
Başakşehir yetmedi, şimdi de Cumhurbaşkanlığı Spor!141 izlenme
Botaş’ın gaz alım maliyeti düştü ama vatandaşa indirim yapmadı!58 izlenme
FETÖ kumpası yüzünden hastane iflas etti84 izlenme