Asgari ücretin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından da açıklama yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paylaşımına verilen bir cevap gündeme oturdu. Kadir İpek, Erdoğan'ın asgari ücretle alakalı bir paylaşımına küfür içerikli bir cevap yazmıştı.
Erdoğan’ın paylaşımının altına cevap yazan kullanıcılardan biri olan Kadir İpek, sabah saatlerinde ifade vermesi için emniyete alındı. Erdoğan'ın paylaşımına küfürlü yanıt veren ve gözaltında ifadesi alınan Kadir İpek, adli kontrolle serbest bırakıldı.
Kadir İpek’in serbest kalmasına başsavcılık itiraz etti, İpek yeniden gözaltına alındı. İpek, yapılan işlemlerin ardından bu kez tutuklandı.

Ayrıca Kadir İpek’in sosyal medya hesabı X tarafından erişime kapatıldı.
Sözcü
2 milyonluk pandemi yardımı ihalesi yine AKP’li isme gitti!143 izlenme
5 yıl önce başlandı, iki kez açılışı yapıldı, ödeneksizlikten inşaat durdu! 'Maşallah, 7 kilometrede bir tören'74 izlenme
'Amerika Avrupa battı' diyenler dikkatli izlesin: ABD'de çalışan mobilyacı bir günlük ücretle neler alınacağını tek tek saydı!49 izlenme
Evlat katilinin GBT'si mi silindi? İmamoğlu'na suikast ihbarının belgesi ortaya çıktı!32 izlenme
AKP’li belediye Japonya’dan borçlanarak Taliban’a yardım gönderecek!49 izlenme
Bakan Yerlikaya Soylu’nun tüm izlerini siliyor55 izlenme
Gerici Fatih Tezcan hakkında bir suç duyurusu daha!162 izlenme
İBB'den Beylikdüzü'ndeki ihtiyaç sahiplerine 1200 yardım kolisi70 izlenme