Yol TV’nin gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan ve asgari ücret aldığını ifade eden bir yurttaş “Ayda 100 lirayla geçinmeye çalışıyorum. Geceleri ağlayarak uyuyorum. Yaşım 35, bu ülkede yaşadığım için canımdan vazgeçtim artık” dedi.
Yurttaş şunları söyledi:
“Annem şu an kanser hastası. Başımda babam yok tek başıma hayatla mücadele ediyorum. Asgari ücret alıyorum. Hamallık yapıyorum. Bu kadar yorulup emek sarf edip aldığımız para ihtiyacımızı karşılamıyorsa biz ölelim. Zengin çocukları gibi hayat yaşamak isterdim. 1500 lira kira veriyorum. Çocuğum okula gidiyor. Aylık 100 TL ile geçiniyorum. Başımı yastığa koyunca gözyaşlarımla yatıyorum. Kanser hastası annemi görmeye gidemiyorum. En son intihar edeceğim bunun sorumlusu devlettir. Çocuğun canı bir şey istiyor alamıyorsun. O kadar çaldılar çırptılar sonra da Allah diyorlar. Daha yaşım 35 bu ülkede yaşadığım için canımdan vazgeçtim.”
Vatandaşın borcu çok, cepte para yok! 34.5 milyon kişinin 899 milyar lira borcu var!
Yer: Ankara, Bahane: Gezi, Harcama: 34 milyon!
Mansur Yavaş: "Ankara’da ayrımcılığa uğrayan, ötekileştirilen herkesin başımın üstünde yeri vardır"
'5 kişi çalışıyoruz geçinemiyoruz
Economist: Bir zamanlar kalemle diyordu, şimdi ise sebzeyle terör suçu…
Türkiye sınırına tankları yığan ABD’den Yunanistan’a 134 milyon dolarlık savunma yardımı!
Deniz Zeyrek’ten AKP’ye: "Perde arkasında bir sürü vaatte bulundunuz DEM Parti’ye, bırakın bu hikâyeleri"
Erdoğan'ı üzecek anket
Cengiz korudaki ağaçları kuruttu!
İnşaatı yarım kalan müteahhidi devlet kurtaracak!
Erdoğan’ın fotoğrafını kullanarak para saymışlardı, video çekenlere soruşturma başlatıldı!
Aydın'da protokol krizi: Aydın Valisi için düzenlenen karşılama töreninde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu AKP ve MHP il başkanlarının gerisinde kaldı
SSK ve Bağ-Kur emeklisine orantılı zam yapılacağını yandaş gazete tarih vererek açıkladı
AKP’den CHP’ye geçen belediyede yeni skandal! “Seçim gecesi 100 milyonluk alım yapıldı”