Yol TV’nin gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan ve asgari ücret aldığını ifade eden bir yurttaş “Ayda 100 lirayla geçinmeye çalışıyorum. Geceleri ağlayarak uyuyorum. Yaşım 35, bu ülkede yaşadığım için canımdan vazgeçtim artık” dedi.
Yurttaş şunları söyledi:
“Annem şu an kanser hastası. Başımda babam yok tek başıma hayatla mücadele ediyorum. Asgari ücret alıyorum. Hamallık yapıyorum. Bu kadar yorulup emek sarf edip aldığımız para ihtiyacımızı karşılamıyorsa biz ölelim. Zengin çocukları gibi hayat yaşamak isterdim. 1500 lira kira veriyorum. Çocuğum okula gidiyor. Aylık 100 TL ile geçiniyorum. Başımı yastığa koyunca gözyaşlarımla yatıyorum. Kanser hastası annemi görmeye gidemiyorum. En son intihar edeceğim bunun sorumlusu devlettir. Çocuğun canı bir şey istiyor alamıyorsun. O kadar çaldılar çırptılar sonra da Allah diyorlar. Daha yaşım 35 bu ülkede yaşadığım için canımdan vazgeçtim.”
Sinan Meydan’dan Erdoğan’a Kuvayi Milliye yanıtı
Batı Şeria'daki çatışmalarda iki Filistinli öldü, 25 Filistinli yaralandı
İmamoğlu'ndan Bakan Tunç'a yanıt: "Başarısız oldukları için vasatlıklarıyla laf üretiyorlar"
Yolsuzluk soruşturması geçiren kaymakama ödül gibi atama
AKP'de toplu istifa depremi!
AKP'nin kalesi Bağcılar'da vatandaşlar ekonomiye isyan etti! 'Üstümü bile arkaşımdan aldım!'
Kriz nedeniyle ilaç alamayan üniversite hastanesi ameliyatları iptal etti
Apple Pay'e Avrupa'da rekabet konusunda şikayet geldi
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu
Siyasette devletin imkânlarıyla haksız rekabet
Bakanlığı arayarak 'Bu adamı dövsem ceza alır mıyım? almaz mıyım? diye soru sordu. Bakanlık 6 bin lira para cezası kesti
Çerezlere zam geldi! Fiyatları uçtu!
Şehir hastaneleri bütçeyi tüketti
"Sedat Peker'in videolarında işaret ettiği isim Taner Ay trafik kazasında hayatını kaybetti" başlıklı haberin tekzip metni