Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Arınç, damadı Ekrem Yeter’in yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Biz onu istinafa götürdük, kararın bozulacağını düşünüyorum. Dosyada ciddi deliller vardı” sözlerine yanıt verdi.
“YARGILAMA SÜRECİNİ ETKİLEYEBİLİR”
Açıklamanın “haysiyet cellatlarına malzeme verdiğini” diyen Arınç, “Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz” dedi.
İki buçuk yıl süren davanın usul ve yasaya uygun devam ettiğini ve halen kesinleşmemiş bir yargı kararı olduğunu kaydeden Arınç, açıklamaların yargılama sürecini etkilemeye yönelik olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.
İşte Arınç’ın yanıtı:


Giderayak kamu mallarını satıyorlar27 izlenme
Kastamonu'da yaşamını yitirenlerin sayısı 11'e yükseldi43 izlenme
AKP'li belediyenin milyonluk ihalesi Ensar'a gidecek38 izlenme
Eski bakandan Erdoğan'ı çok kızdıracak sözler! 'En büyük darbeyi vuran...'54 izlenme
AKP’den ‘İslami holdingleri’ davalardan kurtarma hamlesi135 izlenme
Mansur Yavaş'tan İçişleri Bakanı'na '591 AKP'li belediyeye soruşturma izni' yanıtı: "Evi basılan AKP'li görmedik"7 izlenme
Bloomberg: "Türklerin dolar iştahı yeniden arttı"23 izlenme
İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay Hipokrat Yemini'ni değiştiriyor: Gerekçesi 'sapkınlık!'35 izlenme