Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Arınç, damadı Ekrem Yeter’in yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Biz onu istinafa götürdük, kararın bozulacağını düşünüyorum. Dosyada ciddi deliller vardı” sözlerine yanıt verdi.
“YARGILAMA SÜRECİNİ ETKİLEYEBİLİR”
Açıklamanın “haysiyet cellatlarına malzeme verdiğini” diyen Arınç, “Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz” dedi.
İki buçuk yıl süren davanın usul ve yasaya uygun devam ettiğini ve halen kesinleşmemiş bir yargı kararı olduğunu kaydeden Arınç, açıklamaların yargılama sürecini etkilemeye yönelik olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.
İşte Arınç’ın yanıtı:


Nevşehir Valiliği geri adım attı CHP yürüdü!889 izlenme
Hayırlı Konvoy harekete geçiyor!622 izlenme
CHP'li milletvekilleri, Boğaziçi Köprüsü'ne 'İmamoğlu'na özgürlük' pankartını böyle astı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı30 izlenme
Okuduğunu anlamayan AKP’li vekil emekli General’e hakaretler yağdırdı!99 izlenme
Şeker fabrikalarının devrinde kriz mi çıktı?131 izlenme
Dilek İmamoğlu'na ahlaksız saldırıya AKP'den tek kelime yok! Kafalarını kuma gömdüler29 izlenme
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yeni operasyon dalgası: Çok sayıda gözaltı var23 izlenme
Hakan Fidan'dan yeni hamle geldi! Bu sözlerin muhatabı kim?22 izlenme