Türkiye'deki orman yangınlarından en fazla etkilenen kentlerden olan Antalya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KRT TV'de Şimdiki Zaman programına konuk oldu.
Çarpıcı açıklamalarda bulunan Böcek, yangın helikopterlerinin AKP'li siyasiler tarafından yönlendirildiğini söyledi.
Herhangi bir koordinasyon olmadığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, ''Manavgat Belediye Başkanı yok diğer ilçe AKP'li belediyelere sorumluluk veriyorlar'' diye konuştu.
Erdoğan korkusu 'sansür' getirdi! Habertürk, CHP Sözcüsü Öztrak'ın basın toplantısında Erdoğan videosu gösterilmeye başlanınca apar topar yayını kesti!
Rektörden ilginç dolar yorumu! "Gündelik hayatımda hiç yer işgal etmiyor"
Türkiye'yi ayağa kaldıran zehirlenme olayının ardından Ortaköy esnafı sinek avlıyor
İmamoğlu’nun danışmanı Ertan Yıldız ‘etkin pişmanlık’ kapsamında ifade verdi, savcılık ifadesini yeterli bulmadı
Her şeye zam! Yeni zam dalgası yurttaşı vuracak!
29 Ekim’de açılışı yapılmıştı: Paris Trabzonlular Derneği’nin Atatürk büstünü çaldılar!
Devlet böyle soyuluyor para yabancıya akıyor
Kanal İstanbul anketinden çarpıcı sonuç!
Muhammed Yakut'un son telefon görüşmesi! Çok önemli bir açıklama yapacakmış
89 kişinin öldüğü iş merkezi bir dokunuşta yıkıldı