Konya'da yerel bir gazetede çalışan gazeteci İbrahim Büyükeken'in annesi Sultan Büyükeken gittiği bir taziye evinde corona virüse yakalandı. Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavisine başlanan Sultan Büyükeken yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

“BU FIRTINA BİZİ DE VURDU”
Annesinin vefatının ardından sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulunan Büyükeken, şunları kaydetti;
*Geçtiğimiz hafta validemize son görevimizi yaptık. Bir insanın yaşayabileceği en büyük acılardan birini yaşadık. Hayat bir daha eskisi gibi olmayacak bunu çok iyi biliyoruz.
*Ölüm de hayatın bir gerçeği. Ondan geldik yine ona döneceğiz. Sabır ve metanetle acımızı yüreğimize attık. Anam ömrü boyunca sadece evlatları için değil başkaları için de değerli bir insandı.
*Gölgesinde huzur bulduğumuz serinlediğimiz ulu bir çınardı. Vefatı sadece bizi değil herkesi derinden üzdü. Tüm dünyayı saran bu elim fırtına bizi de vurdu.
“BU İŞİN ŞAKASI YOK”
Vatandaşlara uyarılarda bulunan Büyükeken, “Sizden ricam annenizi babanızı düğün, nişan, cenaze, taziye gibi merasimlere göndermeyin. Asla izin vermeyin. Varsın size kırılsınlar. Ama sağlıkları için bunu yapın. Bu işin şakası yok” ifadelerine yer verdi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/annesinicoronadankaybedengazetecidenonemliuyari5958058/
Depremzede anne Erdoğan'a seslendi: "Sandık zamanı hatırlıyorsunuz şimdi de hatırlayın, kayıp çocuklarımızı bulun"24 izlenme
Tarım Kredi Kooperatifi'nde ürünlere dev zamlar geldi42 izlenme
Şiddet bir ülkeye daha sıçradı: Mısır’da polis İsrailli turistleri öldürdü!40 izlenme
Sedat Peker'in ifşaatları ile Türkiye'nin gündemine oturan Mübariz Mansimov'dan yeni bomba açıklamalar!66 izlenme
Akşener'den Erdoğan'a uyarı: "Eğer İmralı'dakini çıkarmanın peşindeysen orada duracaksın. Sakın ha!"38 izlenme
Çiftlik Bank’ın ‘Tosun’unun yeni görüntüleri ortaya çıktı113 izlenme
Emekliye, memura, işçiye 'dilenci zammı' reva görülürken EPDK Başkanı'nın yönetim kurulu üyesi olduğu şirkette huzur hakkı yüzde 633 arttı!40 izlenme
SBK'den TMSF'ye 'Siz de kelepir şirket var mı?' sorusu! Ziyaretin ayrıntıları55 izlenme
Emekli vatandaş isyan etti: "Bizlere vereceği parayla Suriyelileri besliyor. Bu ülke sığınmacılar gitmedikten sonra düzelmez"
Sosyal yardım sınıfta kaldı, bütçe müteahhitlere aktarıldı!
Tam 1 yıl geçti: Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun arabayla çarpıp ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babasından mezarı başında yürek yakan sözler
Denizli’de ekmeğe yüzde 25 zam!