Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili, "Hatta farklı kazanacak" açıklaması yaptı.
CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına dair “Cumhurbaşkanlığına aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim” demişti. Anketlerde de Kılıçdaroğlu’nun adaylığı güçlenirken Avrasya Araştırma’nın Başkanı Kemal Özkiraz’dan çarpıcı bir açıklama geldi.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Özkiraz, “Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak” diye yazdı.
“Şimdi çok erken gelebilir, kızabilirsiniz hatta ufak bir linç de görebilirim” diyen Kemal Özkiraz, “Ama… Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak. Hatta farklı kazanacak. Anketler detaya inmedikçe asıl söylemesi gerekenleri size söylemez. Bu konuyu uzun uzun anlatacağım” ifadelerini kullandı.
Kemal Özkiraz’ın Twitter’dan yaptığı açıklama şöyle:

http://www.krttv.com.tr/gundem/anketsirketibaskanikilicdarogluhemadayolacakhemdekazanacakh78505.html
Tutuklu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey CHP'den istifa etti24 izlenme
Yabancı uzmanlardan Mehmet Şimşek yorumu: "U dönüşü yaşanacak mı?"47 izlenme
49 ülke büyüklüğünde talan!188 izlenme
İnşaat ustası konuşulmayanı konuştu 'Demir de çalma var, beton da çalma var, hükümet çalıyor müteahhitler de çalıyor. Hepsi çalan çalana'63 izlenme
Türk inşaat devine kayyum atandı10 izlenme
Turgut Altınok’un ablası eksik tapuları da paylaştı: "Babadan kalan başka şeyler de var"58 izlenme
Meyvede ürün azaldı, fiyat patladı29 izlenme
Jet yükseliş! AKP’li yöneticiye kıyak üstüne kıyak!60 izlenme