Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İBB Başkanı ve tutuklu Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanyalarını yürütecek olan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin açılışını bugün Ankara'nın Çankaya'nın ilçesinde gerçekleştirilen tören gerçekleştirdi.
Açılış öncesinde bir araya gelen yurttaşlar ANKA Haber Ajansı'na konuştu. İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı olacağını belirten bir yurttaş, "Biz onu Çankaya Köşkü'ne getireceğiz inşallah. Sabırla çıkmasını bekliyoruz" dedi.
Gençler ise, "Hak, hukuk ve adalet" talep ettiklerini belirterek, "Bu karanlık günlerden çıkıp aydınlık günleri göreceğime inancım tam" mesajını verdi.
Yurttaşların yorumları şu şekilde:
-CHP’den Özgür Özel’den umutluyum. Bu karanlık günlerden çıkıp aydınlık günleri göreceğime inancım tam.
-Buraya İmamoğlu, Türk milletini, hukuku savunmaya geldik. Umarım serbest bırakılır. Bizim gençler olarak istediğimiz çok şey yok. Hak, hukuk, adalet ve düzgün bir eğitim sistemi istiyoruz.
-Türkiye'nin birinci partisinin hiçbir şekilde önü kesilemeyecek. Ekrem İmamoğlu buradaki halkın, yükselen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı. Anketlerde de önde olduğunu görüyoruz.
-Haksız tutuklamalar, tamamen İmamoğlu'nu devre dışı bırakma çabaları. Ama bunu başaramayacaklar. Biz onu Çankaya Köşkü'ne getireceğiz inşallah. Sabırla çıkmasını bekliyoruz.
Tele1
Ünlü ekonomistten flaş uyarılar! "Döviz kıtlığı ekonomik krizi derinleştiriyor. İşsizlik ve iflaslar artar"
Hatay'dan ümit kesildi mi? Valilik duyurdu: "Enkaz kaldırma çalışmaları yarın başlıyor"
YSK'dan cumhurbaşkanı adaylarına sağlanacak imkanlara ilişkin genelge
Maden faciasının 16’ncı günü: İliç’te dokuz işçi halen kurtarılmayı bekliyor
Enka İnşaat’ın Adapazarı ve Gebze doğalgaz santrallerinde üretim durdu!
"Röportaj Adam" Robot Sofia'yı ti'ye aldı: "2050 yılında robotlar bizi çakkal edince..."
Bu ilk kez oluyor! Türk ve İsrail jetleri karşı karşıya geldi
662 bin hektar orman sır oldu
Tasaruf diyorsunuz, niye 5 yıldızlı otelde toplantı yapıyorsunuz?
Erdoğan'ın AKM'ye ilişkin sözlerine büyük tepki: Çatlamak patlamak yok; Atatürk ve Cumhuriyet var!
Arda Güler gemileri yaktı! Dünya devi Fenerbahçe'ye çılgın bir teklifte bulundu.
Eski Fed yetkililerinden Powell'a eleştiri yağmuru
Narin'in kaybolduğu gün paylaşılan mesajın sırrı: Aileden kimse cevap veremedi
Yargıtay, bayramda dönüş bileti bulamayınca işten atılan çalışanın mağdur edildiğine karar verdi