M.E'nin çarptığı araçtakilerden O.C.A. kaza sebebiyle önce 5 bin sonra 2 bin 500 lira istedi. M.E'nin olumsuz yanıt vermesi ve polis çağırmak istemesi üzerine O.C.A, M.E'nin aracına zarar verdi.
Araçtakilerden B.İ. yanındaki silahla M. E'yi tehdit etti. Aracın farını ve sağ arka camını kıran şüpheliler, para alamayacaklarını anlayınca olay yerinden kaçtı.
M.E, çevredekilerin cep telefonuyla çektiği görüntülerle Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.
Görüntüleri inceleyen ve şüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler, hakkında 7 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş cezası bulunan O.C.A. ile B.İ. ve A.İ.İ'yi yakaladı.
Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Odatv.com
Aziz İhsan Aktaş'tan pis kokular geliyor! Çocuk istismarından yargılanmış, mağdurun ailesi şikâyetten vazgeçince kurtulmuş!
İstanbul'un her kaldırımını her caddesini otoparka çeviren İspark'tan dudak uçuklatan zarar!
Bahçeli'nin MHP tüzüğünden haberi yok!
Medipol Üniversitesi’nde tahsis bereketi!
İhraç Teğmenden 10 Kasım paylaşımı: "Atatürk fotoğrafını yakalarına takacaklar mı?"
Her fırsatta "ben ekonomistim" diyen Erdoğan’ın ekonomi karnesinde neler yazıyor?
Kredi kartı ve kredi borçları nedeniyle yasal takip sayısı artıyor: "Borçlar kontrolden çıkıyor acil önlem alınsın"
Ukraynalı kadınlarla savaş fantezisi tepki çekti
Dolar düşünce halay çekmişlerdi: 26 TL'yi geçince böyle tepki verdiler
AKP’li eski bakandan başkanlık sistemi itirafı: "Beklediğimiz gibi çıkmadı, bir daha evet oyu vermem"