Olay, gece saatlerinde Keçiören ilçesi İncirli Mahallesi’nde meydana geldi. CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Barış Turgut, Millet İttifakı’nın reklam billboardlarına stikır yapıştırıldığı bilgisi üzerine Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın fotoğrafının bulunduğu hafif ticari araçla kontrole çıktı. Barış Turgut ve arkadaşı Yunus Emre Caddesi üzerinde bir grupla karşılaştı. Burada Turgut ve beraberindeki kişi ile diğer grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan arbede sırasında 2 araç hasar gördü.
Olaydan sonra Etlik Polis Merkezi’ne giden Turgut, tartıştıkları gruptaki bir kişi tarafından pompalı tüfekle havaya ateş açıldığını öne sürerek şikayetçi oldu.
DHA
O büyükşehirdeki son anket oranını açıkladı!75 izlenme
Kupon araziye 2.5 kat rant AKP'yi böldü!165 izlenme
Sedat Peker 'arşiv bana geçti' dedi: "Utanma duygusu olan istifa etsin!"60 izlenme
CHP'li Akdoğan'dan, Anıtkabir'de 'Erdoğan' sloganları atanlara müdahale! "Her sene bu ayıp olur mu ya! Arkadaşlar, burası bir mezarlık. Burada Atatürk'ün mezarı var. Burada slogan olmaz!"18 izlenme
Valilik tutanak tuttu: "Geçinemiyoruz" demek yasak!38 izlenme
'Artık apolitik hissediyorum' demişti: Athena Gökhan tepkiler sonrası desteğini açıkladı31 izlenme
Ankara'da 4 gün önce yapılan ankette kim önde çıktı?33 izlenme
Zeytinde skandal karar! Ne kadar zeytin ağacı kesileceğine ‘uzman heyet’ karar verecek15 izlenme
Fahrettin Koca’dan Özkan Uğur’un sağlık durumuna ilişkin açıklama
Merdan Yanardağ: Bu milletin, Amerikancı AKP ile ortak bir milli çıkarı yoktur
Çölaşan'dan Akşener'e: "Siz neyin peşindesiniz, kime hizmet ediyorsunuz, amacınız nedir Meral Hanım!"
Üniversitede kişiye özel atamalara isyan