Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası ile birlikte dar gelirli öğrencilere yönelik 'Simitkahvaltı kartı' vermek için anlaşma yaptı. Dar gelirli 5 bin öğrenci, bu kartla ücretsiz simit alıp kahvaltı edebilecek.
Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma başlattıklarını belirterek, “Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi tespit edeceğiz ve onlara simitkahvaltı kartı çıkaracağız. 5 bin öğrencimizin sabah kahvaltılarını ve günün her saati simit ve çeşitlerinden yararlanmalarını sağlayacağız'' dedi.
Öte yandan Ankara Halk Ekmek bünyesinde engellilere verilen ancak istismar konusu olan camekanlı ürün dağıtımı işini de bundan böyle simitçi esnafı yapacak.
Başkan Delibaş, “Ankara simidimizin işin ehli olan ustalarımızın ellerinde olması bizim içimizi rahatlatıyor. Sokakta, okullar, kafeler dahil birçok yerde eski tadı yakalayacağız'' ifadelerini kullandı.
Suudilerin Türkiye menşeli ürün ithalatı Aralık ayında dip yaptı!37 izlenme
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve vekiller Adalet Bakanlığı'na yürüdü!32 izlenme
Sahte diploma hazırlayan Suriyelilere Bakanlıkta görev20 izlenme
MEB'in ‘Nurcu’ sevdası bitmek bilmiyor: FETÖ gitti Hayrat geldi240 izlenme
İmamoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı! "Soruşturma karalamaya yönelik"26 izlenme
AKP'liden AKP'liye kıyak ihale davalık oldu42 izlenme
Disney'de Atatürk skandalı! Ermeni diasporasının baskısıyla Atatürk dizisini yayınlamayacaklar29 izlenme
İnfaz yasası yürürlüğe girdi, tahliyeler başladı18 izlenme
AKP'li belediye araç sayısını 5 yılda 2 kat artırdı!
Sinan Ateş davası! Selma Ateş: Devlet Bahçeli Sinan’la ne konuştu onu söylesin
'Menzil'in Kasası' kitabının yazarı İsmail Arı’ya, müritlerden tehdit!
Turhan Çömez Afganların sırt çantalarında Türkiye'ye ne getirdiklerini açıkladı