AKP iktidarının açık kapı politikasıyla yurdun dört bir yanına yayılan Suriyeliler ve Afganlar, gizlice Türk kızlarının videolarını çekip, şeriat çağrıları yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’e hakaretler ediyorlar.
Tiktok’ta ‘Osamandi’ ismini kullanan bir Arap, Anıtkabir’de el hareketi geçip, Türk polisleriyle dalga geçtiği ve Cumhurbaşkanlığı önünde 1 dolar salladığı anları paylaştı.
Osamandi adlı Arap, “Türkiye’de Arap göremeyeceğiniz tek yer” notuyla Anıtkabir’in paylaşıldığı videonun devamında Anıtkabir’de kendisini çekerek el hareketi yaptı.
“Türk polisi görünce korkuyorsunuz ben:” notuyla paylaştığı videoda ise polis aracı yanında verdiği pozlarla Türk polisiyle dalga geçti.
Bir diğer paylaşımında ise Cumhurbaşkanlığı önünde dolar üzerinden TL ile dalga geçti.
"BU ADİYİ SINIR DIŞI EDİN"
Gazeteci yazar Fatih Ergin, Osamandi adlı TikTok kullanıcısının yayınladığı videoyu paylaşarak “BU ADİYİ BULUP SINIR DIŞI EDİN! Osamandi adlı bir Arap Anıtkabir'de el hareketi çekiyor, Türk polisleriyle dalga geçiyor ve Cumhurbaşkanlığı önünde dolar üzerinden TL ile dalga geçiyor. Asıl ırkçı bunlar! Sinir uçlarımıza dokunan bu pisliği sınır dışı etmeyen Türk düşmanıdır!” ifadeleriyle tepki gösterdi.
ARAP’IN ELİNDEKİ 1 DOLAR DİKKAT ÇEKTİ
Osamandi adlı TikTok kullanıcısının, Cumhurbaşkanlığı önünde salladığı doların ise ‘1 dolar’ olması dikkat çekti.
FETÖ VE 1 DOLAR
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yakalanan FETÖ’cülerin üzerinden ‘1 dolar’ çıkmış ve bu 1 dolarların FETÖ elebaşı tarafından örgüt üyelerine verildiği ve üzerindeki harf grubunun da görevlendirmeyi sembolize ettiği tespit edilmişti.
1 dolarların üzerinde bulunan seri numarasının ise ‘kimlik numarası” yerine geçtiği ve kayıtlarının da FETÖ ele başı Fetullah Gülen’in yaşadığı Pennsylvania’da tutulduğu öğrenildi.
Yeniçağ
AKP, Fahrettin Altun için kadro statüsü uydurdu: ‘Siyasi memur’muş!
Vergi rekortmeni iş insanı ‘fakir kağıdı’ aldı!
'Evet' diyen kadınlar ile 'Hayır' diyen kadınların arasındaki müthiş kapasite farkı !
İmamoğlu'nun savunmasını görünce dayanamadı: Saray'ın başdanışmanından 'hakimi açığa alın' çağrısı
Bakan Koca açıkladı: 29.482 yeni vaka tespit edildi, 34.743 kişi sağlığına kavuşurken, 228 kişi hayatını kaybetti!
Mahsur kalan bir kediyi kurtarmak isteyen kadına 'emniyet şeridinde' çarpan şoföre meydan dayağı!
AKP’den CHP’ye geçen belediye İlim Yayma Cemiyeti’ne verilen binalar için harekete geçti
Destici 'Savunma Sanayi Katkısı' için el yükseltti: Bir şaşırtan çıkış daha
Erdoğan'ı Saray'da buram buram terletecek anket! 2 partinin oyları farkı yarattı
Olay olacak iddia! Korona Türkiye'ye işte böyle girdi!