Yerel seçime son 3 gün kala, AKP ile ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi.
Gazeteci Altan Sancar, AKP'nin İstanbul seçiminde "düşük katılıma" umut bağladığını bildirdi.
SZC TV'ye konuşan Sancar, AKP'den bir kaynağının sözlerini aktararak şunları söyledi:
"Edirne'den dönerken İstanbul'da AK Parti'de uzun yıllardır çalışan, AK Parti'ye hem reklam hizmeti veren hem danışmanlık veren hem de kamuoyu araştırmaları yapan bir arkadaşım vardı. Onunla oturduk. Kısa da olsa bir sohbet ettik. Ne oluyor ne bitiyor diye sohbet ettik. O biraz içerden de bilgiler verdi aslında. Söylediği tablo şu. Yani bir, Ankara'yla ilgili zaten havlu atmış durumdalar. İki, İstanbul'da kazanma ümitlerini yitirmiş durumdalar. Acaba durumu lehimize çevirebilecek bir şey bulabilir miyiz? Arayışı içerisinde olduklarını söylüyorlar.
Fakat burada sandığa katılımın düşmesini umut bağlamışlar İstanbul'da. İstanbul'da sandığa katılım düşerse aradan çıkabiliriz diye bir umutları var. Bunun dışında sandığa katılım arttıkça pek de umutlarının olmadığını söylüyorlar."
MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin yayımladığı son ankette, kararsız seçmenler dağıtıldığında ise rakibine yüzde 10 fark atan İmamoğlu, 47,9 alıyor.
Kurum'un oyu ise 37,2 olarak kaldı.
Kaynak: Gerçek Gündem
ABD savcılığından Timur Cihantimur kararı31 izlenme
Enflasyonda piyasa beklentisi düştü, halkın beklentisi arttı16 izlenme
Yılmaz Özdil: Reis izin verirse Sağlık Bakanı'nın istifa etmesi gerekir98 izlenme
Atatürk'e 'put' diyen AKP'li isim fena kıvırdı!68 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam geldi34 izlenme
Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı’ndan 5 gazeteciye kurşunlu tehdit25 izlenme
Açlık sınırı 15 yılda 4.6 kat arttı!105 izlenme
AKP'li isimden partisine 0'larla dolu yıl sonu karnesi14 izlenme