Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Alman Stern dergisi son sayısının kapağına Erdoğan’ın fotoğrafını yayınlayarak “Kundakçı Erdoğan” diye yazdı.
İngilizlerin dünyaca ünlü dergisi The Economist son kapağında Tayyip Erdoğan’ın silüetini fotoğrafını, “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir” başlığını atmıştı.
Gazeteci Ahmet Hakan bu gibi başlıkların ve haberlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işine geldiğini ifade ederken “Bunlar böyle yaptıkça… Erdoğan daha da güç kazanıyor” diye yazmıştı.
Bu kapağın etkileri sürmeye devam ederken Alman Stern dergisi ‘Kundakçı Erdoğan’ kapağı ile okurlarının karşısına çıktı.
Alman dergi Türkiye’de gerçekleşecek seçimle ilgili hazırladığı analizde çok konuşulacak ifadeler kullandı.
Dergi içinde yapılan makaleye de ‘Erdoğan iktidarda kalabilmek için vicdansızca çatışmalar çıkarıyor: Kendi ülkesinde, Suriye’de ve ayrıca Almanya’da’ başlığı altıldı.
Enflasyon Ağustos'ta yüzde 1,46 artarak yıllık bazda yüzde 80,2 ile son 20 yılın rekorunu kırdı!38 izlenme
Güllü’nün ölüm bilmecesi çözülüyor! Sır dolu ölümün ardından itiraf gibi sözler57 izlenme
Rus askerleri Ukrayna'da hasta taşıyan bir ambulansı vurdu!96 izlenme
Orhan Gencebay kendisini eleştirenlere bunu söyledi! "Bu cahiller bana hakaret etseler ne fark eder"50 izlenme
Dev firmalar vergide nasıl sıfır çekti? İşte öne çıkan 3 neden37 izlenme
6 milyon yurttaş sağlık hizmeti alamayabilir!77 izlenme
İstanbul'da doğalgaz aranacak: Bazı araziler için el koyma kararı alındı22 izlenme
Bürokrattan 21 bin liralık ek maaş savunması! "Bu bizim talebimiz değil!"57 izlenme
Süleyman Soylu'nun, Sedat Peker'in akrabası Reşat Akif Fazlıoğlu'nun yeğeninin nikah şahidi olduğu ortaya çıktı!
Meclis'te çay 1 TL'den 2 TL'ye çıktı: Şimdi hayat pahalılığının ne olduğunu anlayacaklar
Türkiye yüzyılı tam gaz devam ediyor: Elektrik zammının tarihi belli oldu
Kılıçdaroğlu 'FETÖ ajanlarını fark edemedim' demişti: Hiç hoşuna gitmeyecek telefon görüşmesini yazdı!