Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Alman Stern dergisi son sayısının kapağına Erdoğan’ın fotoğrafını yayınlayarak “Kundakçı Erdoğan” diye yazdı.
İngilizlerin dünyaca ünlü dergisi The Economist son kapağında Tayyip Erdoğan’ın silüetini fotoğrafını, “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir” başlığını atmıştı.
Gazeteci Ahmet Hakan bu gibi başlıkların ve haberlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işine geldiğini ifade ederken “Bunlar böyle yaptıkça… Erdoğan daha da güç kazanıyor” diye yazmıştı.
Bu kapağın etkileri sürmeye devam ederken Alman Stern dergisi ‘Kundakçı Erdoğan’ kapağı ile okurlarının karşısına çıktı.
Alman dergi Türkiye’de gerçekleşecek seçimle ilgili hazırladığı analizde çok konuşulacak ifadeler kullandı.
Dergi içinde yapılan makaleye de ‘Erdoğan iktidarda kalabilmek için vicdansızca çatışmalar çıkarıyor: Kendi ülkesinde, Suriye’de ve ayrıca Almanya’da’ başlığı altıldı.
Türkiye’nin tapu senedi Lozan Antlaşması'nın 101. yılı kutlu olsun30 izlenme
AKP'li Fatih Belediyesi'nde usulsüzlük! Müdürlere sınavsız kıyak!114 izlenme
Özlem Çerçioğlu, İmamoğlu gözaltındayken Atatürk'ün yolundan dönmeyeceğine 'şerefi' üzerine ant içmiş!22 izlenme
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in öldürülmesini protesto eden öğrencilere kınama cezası28 izlenme
AKP'li Özhaseki 'Giresun felaketindeki' suçluyu buldu! "İlla suçlu arayanlar CHP'ye baksın"171 izlenme
Yargıdaki kriz mi etkiledi? Koç Holding’in dış ortaklı 32 milyar dolar yatırımı iptal oldu39 izlenme
Bu slogana tepki yağıyor!15 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan duruşma sonrası ilk paylaşım: "Mektuplarınız, çizdiğiniz resimler bana ulaşıyor güzel evlatlarım. Sizden çok büyük güç alıyorum"15 izlenme