Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan ile kendisini Aydoğan’ın Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan Ergin Vançin’in İçişleri Bakanlığı adına sahte kartlar bastırdığı sosyal medya vasıtası ile ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanlığı logolu sahte kartlarla Aydoğan ile Vançin’in kendilerine koruma zırhı yaratmaya çalışması gündem olmuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabından 'Gereği yapıldı' diyerek İçişleri Bakanlığı'nın ismi kullanılarak düzenlenen kimlik kartını kullanan AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan ile kendisini Aydoğan'ın Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan Ergin Vançin'in tutuklandığı anları servis etmişti.


Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Aydoğan ile Vançin'in tutuklanmalarının ardından iki ay sonra Adana Suluca Cezaevi’nden tahliye edildiği öğrenildi.
Bakanlık adını kullanarak sahte kimlik kartı bastıran Aydoğan, sadece 2 ay tutuklu kalmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ile görüştüğünü açıkladı.
Vançin, yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı, değerli hemşehrim Lütfü Nebioğlu ile Balgat’ta bulunan Selçuklu Nargile’de bir araya geldik. Ziyaretin anısına kendisine bir onur plaketi takdim ettim. Ülkü Ocakları’nın çalışmalarına destek olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Birgün
halktv.com.tr
"Referandum'da oy hırsızlığı yapıldı! Halk AKP’ye Osmanlı tokadı vuracak!”501 izlenme
Mersin'de Suriyeliler birbirine girdi, tekmeler ve yumruklar havada uçuştu51 izlenme
AKP'lilerin maaşları 'ticari sır' oldu!116 izlenme
Avukatlar cübbelerini giydi, 'savunma' için yürüdü27 izlenme
Havalimanında corona alarmı! THY uçağı acil iniş yaptı!124 izlenme
Ümit Özdağ'dan Suriyelileri savunan Nagehan'a sert sözler! "Ülkesinin demografik işgalini destekliyor. Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir"58 izlenme
AKP'den aday gösterilen Şebnem Bursalı'nın açıklayamadığı FETÖ fotoğrafı48 izlenme
Yılların emeğine mülakat engeli: Mağdur öğretmenler atama bekliyor21 izlenme
Biri sönüyor, diğeri başlıyor! Ormanlarımız alevlere teslim
İBB bütçesi cemaatlerin hizmetinde!
Arapları savunan kadına haykırdı: "Ben Türk'üm. Araplaştırdınız be Türkiye’yi. Türklüğü yok ettiniz, Türklüğü!"
Hatay'da depremzedelere İmamoğlu ablukası! İmza verenlere tehdit, CHP'lilere engel