'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak anılan Ahmet Mahmut Ünlü, Alaattin Çakıcı'ya bugün bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti Çakıcı'nın "yakın dostu" olarak bilinen Üzeyir Çakmaktaş sosyal medya hesabından paylaştı.
Çakmaktaş ziyareti, "Cübbeli Ahmet Ünlü Hoca, bugün Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti. Gündeme dair bilgi alışverişinde bulundular…" sözleri ile duyurdu. Çakmaktaş "Ahmet hoca,Genel Başkanımızın yaptığı çağrının niyetini,gelişmeleri dikkate alarak daha iyi anladığını, yanlış anlaşılmayı izale edeceğini bildirdi!" dedi.
Ziyaret sonrası, Cübbeli Ahmet'ten Bahçeli'ye destek olarak yorumlanabilecek bir açıklama geldi. Açıklama şöyle:
"Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor. Böylece Devlet Beyefendi’nin: “PKK’nın arkasında Siyonist Yahûdîler ve Amerikalılar var” sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor. Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış. Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhâfaza buyursun. Âmîn!"

NE OLMUŞTU
Cübbeli Ahmet, 24 Ekim tarihli videosunda Bahçeli'nin sözleri ile ilgili "Biz Hakk’ı bugüne kadar söyledik, çözüm sürecinde de karşı çıktık. YouTube’lar var, kayıtlar kaybolmuyor. Şu anda bu işleri yanlış buluyoruz. Düşmanla kafirle barış olmaz, muharebe olur. Son terörist kalana kadar mücadele devam. Şimdi iş nereye döndü ilk teröristi Meclis’e getirmeye döndü. Ulan ‘son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin, şimdi ilk teröriste ‘gel de başıma geç’ diyor." demişti.
Cübbeli Ahmet'in bugünkü ziyaretten sonra, sözünü etttiği sohbet videosunu da sildiği görüldü.
Odatv.com
70 kişilik işe 13 bin 9 kişi başvurdu, spor salonunda kura çekimi yapıldı!
CHP’li Murat Emir, AKP'li Efkan Ala'yı resmen rezil etti! "15 Temmuz’da Gürcistan hava sahasında mıydınız?"
TÜGVA durdurulamıyor!
Vatandaşın borcu çok, cepte para yok! 34.5 milyon kişinin 899 milyar lira borcu var!
Esnaf isyan etti! Yürek yakan sözler... 'Bittik abi bittik!'
Hal esnafı konuştu: "Mazot fiyatları düşmezse indirim olmaz"
İliç'te toprak altında kalan işçi, oğlunu eşine emanet etmiş
Laikliği hedef alan Kocaeli Valisi hakkında suç duyurusu!
Konteyner fiyatları 100 bin TL'ye dayandı: Depremzedeler nasıl alacak?
Okul servisi ücretleri tavan yaptı! Velilerin korkulu rüyası oldu
Halkın parasını yandaşlara dağıtıp hekesten gizlemişler! 138 kamu kuruluşu, dernek ve vakıflara yapılan yardımları gizlemiş!
İBB'de AKP dönemindeki bir büyük israf daha ortaya çıktı! İstanbul'u Kore'de tanıtmak için 10.5 Milyon Sterlin harcanmış!
AKP'li Fatma Şahin'den şaşkına çeviren sözler ! 'Erdoğan'ın CHP'li belediyelere 'FETÖ ve PKK' benzetmesini doğru bulmuyorum'
Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyaretine yoğun ilgi! "Hep beraber"