Aktrol Abdurrahman Uzun'dan 'yargıya müdahale' itirafı ! Tahliyeleri böyle önlemişler !

335 izlenme 14 Mayıs 2020
Reklamlar
Aktrol Abdurrahman Uzun'un gazeteciler Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın programında yaptığı itiraf çok konuşulacak.

Aktrol Abdurrahman UzunHadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşlerin İnternet Haber’de yayınlanan Perde Arkası isimli programında FETÖ'nün medya yapılanması iddiasıyla yargılanan ve aralarında Atilla Taş ve Murat Aksoy gibi isimlerin de bulunduğu kişilerin tahliyelerinin nasıl önlendiğini anlattı.

Abdurrahman Uzun, FETÖ'nün medya yapılanması iddiasıyla yargılanan ve aralarında Atilla Taş ve Murat Aksoy gibi isimlerin de bulunduğu kişilere yönelik 2017 yılında verilen tahliye kararının ardından sosyal medyada başlattığı kampanya sonrası ağır ceza mahkemesi kurulduğunu ve tahliyelerin geri alındığını söyledi.


Atilla Taş ve Murat Aksoy

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Amerikan medyasından Reza Zarrab iddiası: Trump davasının düşürülmesi için devreye girdi 93 yaşında pazarda tezgâhtarlık yapan Naime teyzenin yürek burkan hikâyesi Kadıköy Anadolu Lisesi’nde ‘zorla dini sohbet’ protestosu! 105 kişinin öldüğü Rende Sitesi’nin sahibi dalga geçti