Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerden galip çıkması halinde Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne değil Çankaya'ya geçeceğini ilan etmişti. Akşener, Beştepe'yi ise üniversite yapacağını söylemişti.
Meral Akşener, Marmaris'te inşaatı devam eden 300 odalı Devlet Konukevi’ni ise Su Ürünleri Enstitüsü yapacağını açıkladı.
Akşener, 113 dönümlük Okluk Koyu'nda inşası süren yazlık sarayı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne bağlı Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü yapacağını ifade etti. "Orayı Su Ürünleri Enstitüsü ya da Meslek Yüksek Okulu yapmak konusunda Muğla halkına söz verdim" diye konuştu.
Ramazan Bayramı öncesi Diyarbakır'da miting düzenleyeceğini söyleyen Akşener, “Sayın Erdoğan geçmişte muhalefete ‘Sivas'ın ötesine gidemezler diyordu' Şırnak'a Mardin'e, Muş'a, Bingöl'e, Bitlis'e ve Tunceli'ye gittim. Arife günü Van'da iftar yapacağız" ifadelerini kullandı.
Akşener, sözlerine şöyle devam etti:
"Muş'tan, Diyarbakır'dan, Bingöl'den milletvekili çıkartıp Meclis'e göndereceğiz. Bayramda Ahlat'taki evimde olacağım. Sofra hazırlayacağız size, çok hoş olacak yalnız orası. Ben artık kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına. O gün sabah bayram namazına gidilecek dönüşte de biz kadınlar sofra kuracağız hepinize. Mitinglerde hep vurguladığım o bayram sofrasını Ahlat'ta kuracağım.
Doğan Grubu'nun neden satıldığını daha iyi anladım. Yüzde 90'ı senin kardeşim niye bu kadar yazık günah zorladın Ziraat Bankası'nı. Ziraat, 22 yabancı bankayla sendikasyon kredisi alarak bulabildi o parayı. O da şaibeli 850 milyon mu? Yoksa 1.2 milyar mı? Bu da meçhul. Ne kadara satıldığı da meçhul. Hiç aklım almamıştı, yüzde 90'ı senin en azından yüzde 5'ine en azından bir meşruiyet katıyor diye düşünüyordum. Gazetecilere ve işadamlarına baskı yapıldığını biliyorum. İnsanlar henüz Doğan Grubu'nun el değiştirdiğini ne kadar anladı emin değilim."
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/aksenerbestepedensonraorayidauniversiteyapmasozuverdi194517h.htm
Çeşme'de yurttaşlar "halk plajı" için ihaleye girdi: "Kıyıların kiralanması Anayasa'ya aykırı"30 izlenme
Yargıtay 'sahte diploma' kararını bozdu!115 izlenme
İsim vermeden hedef aldı! İnce'den Egemen Bağış yorumu...158 izlenme
Depremzedeler tepkili: Fotoğraftaki bina ‘yıkık’ değil, ağır hasarlıymış!23 izlenme
Ayhan Bora Kaplan'ın yakalanmasının ardından ilişkide olduğu iddia edilen emniyet mensuplarıyla ilgili yeni iddialar ortaya saçıldı52 izlenme
Şehir Hastanesi'nde skandal!419 izlenme
Süleyman Soylu'dan 'Sedat Peker videolarını milyonlar izliyor' yorumuna şok yanıt! 'Milyonlarca insan çocuk pornosu da izliyor!'113 izlenme
Doğal gaz faturası indirimi yeniden meclise taşındı!23 izlenme