MHP ve AKP’nin oluşturduğu “Cumhur İttifakı”na yakınlığıyla bilinen Murat Pösteki’nin sahibi olduğu ORC Araştırma Şirketi, Kasım ayında yaptığı anket sonuçlarını yayınladı. ORC’nin anketine göre, “Bu pazar milletvekili genel seçimi olsa, hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna, katılanların yüzde 32,7’si AKP, yüzde 25,9’u CHP, yüzde 15,4’ü MHP, yüzde 8,5’i HDP, yüzde 3,5’i İYİ Parti, yüzde 1,3’ü Saadet ve yüzde 11,8’i de kararsız şeklinde yanıt verdi.
Araştırmaya katılanların yüzde 65’i ekonominin kötü olmasından şikayet ederken, yargıya güvenmeyenlerin oranı yüzde 90’a yakın olması dikkat çekti.
ORC Araştırma Şirketi, 31 Mart 2019 yerel seçiminde, Ankara, İstanbul ve Adana gibi büyükşehirlerde sonucu bilememişti. ORC, Ankara, İstanbul ve Adana’da Cumhur İttifakı’nın adaylarını önde göstermişti.
İşte ORC’nin “Kasım 2019 Gündem Araştırması” başlığıyla duyurduğu sonuçlar:






http://www.krttv.com.tr/gundem/akpyeyakinanketsirketindenerdoganakotuhaberh19258.html
Ekmek fiyatlarını frenleyen uygulamanın süresi hakkında açıklamalar27 izlenme
Karantina ayında açlık sınırı 2.897 TL!80 izlenme
Avrupa bizi kıskanacak: Uçak bile inmeyen havalimanımız var!71 izlenme
Önce temel at sonra ihaleye çık32 izlenme
Olimpiyatlara başörtüsü takmadan giden İranlı atletten haber yok26 izlenme
Özlem Çerçioğlu AKP'ye geçiyor! Nedeni yolsuzluk soruşturması mı?6 izlenme
Anevrizmada genetik yatkınlığa dikkat21 izlenme
Bir kötü haber de Rusya'dan: Doğalgaza büyük zam yolda84 izlenme
Adana'da silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti
Benzine 7 lira zam geleceği iddia edildi!
CHP İl Başkanı Özgür Çelik, para sayma görüntülerine belgeyle yanıt verdi: "İşte teslim tebellüğ belgesi de budur. Avukatın da zaten bu belgede imzası vardır"
Diploma skandalında yer alan eski mübaşir özel kalem adına da kredi çekmiş