Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye katılmasının ardından bazı belediye başkanlarının da AKP’ye katılacağı yönünde iddialar gündem olmuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in de AKP’ye katılacağı öne sürülmüştü. Söz konusu iddialara yanıt veren Başkan Bozbey, hepsini yalanladı.

Sosyal medya hesabı X üzerinden bir video paylaşan Bozbey, iddiaları dikkate almadığını belirterek “Bu iddiaların tek amacı olabilir. Bizler işimizin başında proje üretirken vatandaşımızın gülümsemesini arzu ederken onlar tam tersine başka şeylerin peşindeler” diye vurguladı.
İşlerinin başında olduğunu, tüm gücüyle Bursa'ya hizmet ettiklerini belirten Bozbey, hizmet etmeye devam edecekleri sinyalini verdi.

Göreve geldiği günden buna çok sayıda Bursalının hayatına dokunduklarını ifade eden Bozbey “ Katılımcı, şeffaf ve özellikle de hiç kimseyi ötekileştirmeden bu hizmetleri Bursalılara götürüyoruz, Bursalılara sunuyoruz. Daha da büyük projeler için de çalışmalarımıza yine sürekli olarak da devam ediyoruz” dedi.
“Bursa bize bir buçuk sene önce onay verdi” diye vurgulayan Bozbey, emaneti onların istediği, onların arzuladığı şekliyle devam ettirdiklerini söyledi.
Sosyal medyada kaynağı belirsiz kişilerin AKP’ye geçeceği iddialarını gündeme taşıdıklarını belirten Bozbey “Başka şeylerin peşindeler” dedi.
Gerçek Gündem
Esad bu kez de İngiltere'deki banka hesabıyla gündemde: 70 milyon dolarlık serveti ortaya çıktı21 izlenme
Deprem kenti Hatay’a 6 hükümet konağı!31 izlenme
S.Arabistanda mini etekli video paylaşan kadın gözaltına alındı, yoğun tepki gelince serbest bırakıldı !1309 izlenme
Artvin'de üç maden ihalesi daha sonuçlandı: 8 bin hektar Cengiz Holding'e121 izlenme
Özgür Demirtaş'a ölüm tehdidi26 izlenme
Kamu-özel birleşti borcu halka yükledi!109 izlenme
A Haber iktidarın hayalindeki vatandaş tipiyle dolar üzerine röportaj yaptı!76 izlenme
Karayollarının ihalesi Erdoğan'ın '5'li gözdesi'ne gitti!41 izlenme
Seçil Erzan'ın ifadelerindeki AKP'li Nuri Köşkdere istifa etti
Kamyonetle getirdikleri hayvan pisliklerini dereye döktüler!
İşte CHP'li muhaliflerin genel merkeze ilettiği imza sayısı!
CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın'ın yerine mesajlar attılar: "Siyasi ahlaksızlığın daniskası"