23 yıldır CHP'de görev yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun CHP'den istifa ederek AKP'ye katılmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da AKP'ye geçebileceği iddia edilmişti.
Söz konusu iddialara yanıt Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı sosyal medya hesabından verildi. Açıklamada, Yavaş'ın AKP'ye katılacağı iddiası net bir dille yalanlanırken, Yavaş'ın yoluna CHP'de devam edeceği bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:
"Kamuoyuna Duyuru. Bazı sosyal medya hesaplarında aslı astarı olmayan iddialar dolaşıma sokulmaktadır. Bu iddiaların ciddiye alınır hiçbir yanı yoktur. Maalesef görünen o ki siyasetteki çürüme, her yere sirayet etme noktasına gelmiştir. Ortaya atılan iddialar, haberin muhatabına dahi sorulmadan servis edilmekte, böylece iftira siyasetinin bir parçası haline getirilmektedir.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yönetim anlayışında, parti ayrımı gözetmeksizin herkese eşit ve adaletli hizmet sunmak esastır. Ve bunu da Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yapmaktadır ve aynı çatı altında da yapmaya devam edecektir. Herkesi sorumlu ve ilkeli haberciliğe davet ediyor, yalan ve iftira üzerinden yürütülen kirli kampanyalara itibar edilmemesini hatırlatıyoruz."
Gerçek Gündem
Anayasa Mahkemesi'nde dengeler değişiyor! Atadığı üyelerin tamamı o tarikattan!2106 izlenme
Kasımpaşalı vatandaşın tespitini duyanlar kulaklarına inanamadı! 'Dolar dünyanın her yerinde 14 lira!'75 izlenme
Saldırıya uğrayan gazeteci Erk Acarer yaşananları anlattı 'Söylediğimiz her şeyin doğru olduğunun bir ispatı'51 izlenme
Ara Güler hayatını kaybetti81 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.480 yeni vaka tespit edilirken, 9 kişi hayatını kaybetti, 1.526 kişi sağlığına kavuştu!36 izlenme
Kanal İstanbul'un ana yatırımcısı Katar Emiri mi?876 izlenme
İşte başkanı tasfiye edilen Merkez Bankası'nın kasasındaki döviz tutarı!69 izlenme
Gezi Direnişi'nde hayatını kaybedenleri anmak isteyen bir grup Tarlabaşı'nda ablukaya alındı, gözaltılar var17 izlenme