Artan market pazar fiyatlarıyla birlikte milyonlarca vatandaş gündelik ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanırken, iktidara yeniden sahip olmak isteyen AKP'den 'bu kadar da olmaz' dedirten bir hamle geldi.
Seçime saatler kala Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve üzerinde 'Yerli ve organik domates tanıtım töreni' yazan bir standda vatandaşlara domates dağıtımı yapıldı.
Markette fiyatı 20 liranın üzerine çıkan domatesin bedavaya dağıtıldığını gören vatandaş uzun bir kuyruk oluşturdu ve beklemeye başladı.
Ortaya çıkan bu görüntü de sosyal medyada "AKP 'son kozlarını' oynuyor" yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Yeniçağ
Kamu çalışanlarına “mesai arası Kur'an kursu!”
Türk gençleri KYK'dan aldığı krediyi nasıl ödeyeceğini kara kara düşünürken, AKP'li Bursa Belediyesi Suriyeli gençlere İstanbul'u gezdirecek!
Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden anne Mısra Öz'e para cezası
Suriye'de hayat normale döndü, gençler gece kulüplerinde böyle eğleniyor
2023 memur ve emekli maaş zam oranı belli oldu
Tarikattaki kavga büyüyor: Menzilcilerin iki kolu olan Semerkand ile Serhendiciler Belçika'da birbirine girdi!
AYM Enis Berberoğlu için bir kez daha hak ihlali kararı verdi!
AKP'nin toplantısında bakandan olay itiraf: "Bütün bilgilerimiz Amerika'nın elinde"
Gazeteci Ertuğrul Özkök ile TİP vekili Sera Kadıgil hakkında soruşturma başlatıldı
CHP'den Bakan Soylu'ya: Mermi hakkı 106 bin kayıp silah için mi 5 katına çıkarıldı?
Kamu mallarını ışık hızıyla satacaklar!
142 bin hektar orman yandı, Bakan Bekir Pakdemirli ‘Tarihi başarı’ dedi!
Bir babanın 'geçinemiyoum' isyanı! “Benim çocuğum okula harçlıksız gidiyor”
Depremzedeler isyan etti: Sitenin peyzajında bulunan oyun parkı, sahalar, giriş kapısı, kamelya, parke taşı ve demirler sökülüp tek tek satışa çıktı