AKP’nin hafta sonunda Kızılcahamam’da yaptığı kampa, cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu damgasını vurdu.
AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, yerel seçimleri İmamoğlu’nun yürüttüğü başarılı kampanya nedeniyle kaybettiklerini söyledi ve “Her Şey Çok Güzel Olacak” sloganı seçimin sonucunu belirledi. İmamoğlu çok iyi bir seçim kampanyası yürüttü” dedi.
BAKANLARA ELEŞTİRİ
Acar, kabine üyelerini de ‘iletişim’ üzerinden eleştirdi:
“Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ‘Kanal İstanbul’u yapmayacağız’ diye açıklama yapıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ise ‘Kanal İstanbul’u yapacağız’ diyor. Böyle iletişim hatası olmaz, bakanlarımızın iletişimlerinde daha dikkatli olmaları gerekir.”
Acar, kampı takip eden gazetecilerle bir araya geldi ve yazılacak ‘’Perde Arkası’’ haberler konusunda hassas olunmasını istedi. Görevden alınan İletişim Başkanı Fahrettin Altun’la aralarında geçen bir diyaloğu da esprili biçimde anlattı ve ‘’Fahrettin Bey’e olumsuz haber yazılınca ne yapıyorsunuz diye sorduğumda ‘akreditasyonlarını iptal ediyoruz’ demişti” açıklaması yaptı.
‘EN BÜYÜK ROMAN’
Roman kökenli MKYK üyesi Cemal Bekle ise “AK Parti hükümetleri döneminde Romanlar için büyük işler yaptık. En büyük Roman Erdoğan” ifadesini kullanınca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bu iltifatını unutmayacağım Cemal” karşılığını verdiği öğrenildi.
Sözcü
Çiftçiler, değerinde satamadıkları kasa kasa domatesi döküp Erdoğan'a seslendi: “Biz çiftçiliği bırakıyoruz, Cumhurbaşkanımız duysun. Boykota devam”40 izlenme
Atatürk’ü anmayan Diyanet’in personel ordusu 211 bini aştı28 izlenme
Kuran kursunda 6 çocuğa tecavüz iddiası!200 izlenme
Kılıçdaroğlu: "12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık…"31 izlenme
İkinci el araba alıp satarken kuralları çiğneyen 100.000 kişi tespit edildi! Büyük cezalar yolda28 izlenme
Anneler Günü dolayısı ile sosyal medyada paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan duygu dolu mesaj19 izlenme
Eşinin fotoğrafını paylaştığını sandığı kişiyi tek yumrukla hastanelik etti! Mağdur yaşam mücadelesi veriyor gerçek ise bambaşka çıktı38 izlenme
Zihinsel engelli kadına tecavüzle yargılanan tarikat liderinin cezası belli oldu25 izlenme
'İstanbul'un bazı ilçelerinde son 1 ay içerisinde 50 fırın kapandı'
Çiğ sütte zam bilmecesi
Depremden sonra gözler Betonistan'a çevrildi: Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesinde ibretlik bir manzara
Türk Hava Kurumu'nun hazır 6 uçağını kullanmayan Orman Bakanlığı, 1 helikoptere günlük 216 bin lira kira ödeyecek!