Cumhuriyet'te yer alan habere göre yurttaşlar, yıkım kararının durdurulması için mahkemeye başvurduklarını ancak belediyenin kararı beklemeden yıkım işlemini başlattığını iddia etti. Yıkım sırasında belediye çalışanlarının ormana zarar verdiği ana ilişkin görüntüler de yurttaşlarca kamerayla kayda alındı.
Yıkım kararına tepki gösteren bir yurttaş, “Şu anda başkanlara seslenmek istiyorum. Yıkarsa AK Parti yıkıyor. AK Parti şu anda kendisini yıkıyor. Yıkılan bizim evlerimiz değil. Yıkılan, AK Parti’ye oy vermiş AK Parti gönüldaşlarının gönülleri. AK Parti’nin bundan sonra eski popülerliğini bulması imkânsız. Şu görünen manzaraya bakar mısınız? Şu anda AK Parti kendisini yıkıyor. Bu yapılanlarla AK Parti belediyeleri, reisi yıkıyor. Bunu tüm AK Parti il teşkilatları duysun. Belediyeye birileri yönlendirme yapıyor. Burada yıkılan bizim evlerimiz değil, yıkılan AK Parti’dir. AK Parti kendi sonunu hazırlıyor" dedi.
Başka bir yurttaş ise “Burada şu an yaşadığımız zulümden başka bir şey değil. Burada bu halka yapılan zulüm. Burada insanlar kendi çapında bir yerler yaptılar. Belediye buna öncelikle göz yumdu. Neden? Ceza yazması gerekiyordu. Vatandaş halısını, kilimini serdi, sonra da büyük yıkım gerçekleşti. Şu anda söyleyecek söz bulamıyorum” diye konuştu.
Evi için yıkım kararı alınan başka bir yurttaş da mahkeme kararı beklenmeden yıkıma başlandığını öne sürerek şöyle konuştu:
Düzce Zonguldak duble yolu çöktü! İki şeritli yol kayboldu!124 izlenme
Benzin ve motorine iki gün üst üste büyük zam: İşte zam miktarı!103 izlenme
Gerçek işsizlik sayısı açıklandı!117 izlenme
CHP'li belediyenin gıda yardımları bazı okul müdürleri tarafından engellendi45 izlenme
Hataylı depremzede su basan çadırını paylaştı: "Siz parti sevincinizi yaşayın bizi boş verin"46 izlenme
AKP'li başkan ve kardeşi, başarısına 'başarı' kattı! 22 yaşında ihale zengini!137 izlenme
Ankette çarpıcı sonuçlar! "Millet İttifakı farkı açıyor, Cumhur İttifakı seçmeni erken seçim istiyor"51 izlenme
AKP’li Yıldırım’dan üzerinde kendi adının yazdığı '7 milyon 40 bin TL’lik saat sözleşmesi!51 izlenme
Eğitim İş eğitimde gericiliğe karşı yürüdü: "Eğitimi tarikatlara, cemaatlere teslim edenlere geçit vermeyeceğiz!"
Hatay’da yarıkların oluştuğu 3 kilometrelik yol çöktü
Yenidoğan çetesi davasında tüyler ürperten rapor: 3 bebek ölüme gönderilmiş
AKP'li belediye, tezg'ahına el koymuştu! Kendini yakan seyyar satıcı yaşam mücadelesini kaybetti