İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu Konya’da pazar esnafı ve vatandaşın sorunlarını dinledi. 2 bin 765 lira emekli maaşı aldığını belirten bir vatandaş, şunları söyledi:
“Bizi, kurtarın. Pazarı görüyorsunuz. Bir çuval yem bin 350 lira, etin fiyatını düşürüp yemi yükseltiyorlar. Ben 5 aydır hayvanlara bakıyorum. Giderlerimi birebir yazıyorum. 10 ay bu hayvanları besleyip kesime gönderdiğimde, bana mal başına 500 lira kar kalıyor. Bunun suyu yok; çobanı, yemeği yok. Bir mal 10 ayda bana sadece 500 lira kar bırakıyor. Bununla geçim olur mu? Canım çekti bir karpuz aldım 50 milyon (50 lira). Bizi kurtarın. Artık buramıza kadar geldi.”
Pazar alanında esnaflık yapan başka bir vatandaş ise “100 bin liralık (100 liralık)satış yapıyorsam bunun 80 lirasını post cihazıyla yapıyorum” dedi.
Kansere cezaevi, diyabete tahliye... Karar isyan ettirdi
Hilal Kaplan adının geçtiği 1600 içeriğe engel getirtti!
İstanbul'un lüks otel zinciri iflasın eşiğinde! Konkordato ilan etti
İnşaatı bitmedi ama vakfı şimdiden hazır!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan Bakan Ersoy'a sert sözler
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Aldemir’den MHP’li Semih Yalçın’a Sinan Ateş suikasti tepkisi: "Hepimizi mi öldüreceksiniz?"
Deprem bölgesini sel vurdu: Ölü ve kayıplar var
Barış Terkoğlu'nun tutukluluğuna itiraza ret!
İcra dosyaları 25 milyona dayandı
Muhalefetten yeni asgari ücrete peş peşe tepki! "O kadar güzelse o parayla sen yaşa"