Yıllardır bitirilmemiş şehir hastaneleri projeleriyle tanınan Türkerler Holding, 16 gün arayla milyonluk iki elektrik enerjisi ihalesi aldı. Kazım Türker’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Türkerler Holding’e bağlı Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş, Dışişleri Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Dairesi BaşkanlığıAB Başkanlığı ve Anayasa Mahkemesi Genel Sekreterlik elektrik enerjisi alım ihalesini aldı.
Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Yönetim Hizmetleri Dairesi BaşkanlığıAB Başkanlığı elektrik enerjisi alımı ihalesi 1 Aralık tarihinde sonuçlandı. İhaleyi 589 bin 776 TL teklif veren Türkerler Holding’e bağlı Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş' nin kazandığı açıklandı.
Yine Kamu İhale Bülteni'ndeki bilgilere göre Türkerler Holding 16 gün sonra yeni bir elektrik enerjisi ihalesi aldı. 17 Aralık tarihinde sonuçlanan ihale 976 bin 542 TL'ye Türkerler Holding’e bağlı Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş' nin oldu.
AKP'nin sağlık projesi olan şehir hastaneleri yapımlarında adını sıkça duyduğumuz Türkerler Holding hastaneleri yıllarca bitirememesi ile ünlü. Gama Holding ve Türkerler Holding ortaklığı ile temeli 12 Mart 2014'te atılan İzmir şehir Hastanesi'nin yapımı hala devam etmekte. Hastanenin 2021 yılında hizmete girmesi bekleniyor.
Yine Gama Holding ve Türkerler Holding ortaklığı ile temeli 20 Mayıs 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi kullanıma açılmadı. 5 senedir bitmeyen hastanenin İzmir Şehir Hastanesi gibi 2021 yılında hizmete girmesi bekleniyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akpningozdeholdinginebiraydaikielektrikenerjisiihalesi1803039
Can güvenliği isteyen doktorları hedef alan imama soruşturma!42 izlenme
Birinin dediğini, biri tutmadı! Bakan Pekcan: Bebek mamalarındaki fiyat artışı dolar kurundan54 izlenme
Felaketin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Sel suları koca şehri böyle yuttu47 izlenme
Atatürk Büyük Taarruz’a böyle karar vermişti! "Sorumluluk bana aittir. Kaybedersek beni hemen asarsınız"50 izlenme
Son anket: Beş bölgede seçmenin tercihi Kılıçdaroğlu, seçim ilk turda bitiyor41 izlenme
Karabağ operasyonu Azerbaycan tarafından böyle görüntülendi52 izlenme
‘Uzaklaşma zamanım geldi’ diyen Reza Zarrab çiftliğini devretti26 izlenme
CHP'li Karabat: "23 milyar 490 milyon TL bilinçli olarak tahsil edilmedi!"52 izlenme
1 Temmuz'dan itibaren dikkat! Elektriğe inanılmaz zam geliyor!
'Narin'in kimliği çuvaldan çıktı' iddiası yalanlandı: Ağabeyi kimliği ne yaptı?
Rize'de sloganlar eşliğinde İmamoğlu’na destek yürüyüşü: "Susma, sustukça sıra sana gelecek!"
Sedat Peker hakkında flaş iddia: Ailesiyle birlikte koronavirüse yakalandı