AKP'nin Ankara adayından çakarlı lüks araba şovu

35 izlenme 23 Ocak 2024
Reklamlar

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan (ABB) Adayı Turgut Altınok’un, Polatlı ilçesindeki gezisine katılan konvoyda yer alan araçların büyük çoğunluğunda çakar ve siren tertibatının bulunması dikkat çekti.



Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, 20 Ocak’ta Polatlı ilçesine gitti ve düğün salonunda vatandaşlarla buluştu. Turgut Altınok’un gelişinin anons edildiği sırada konvoyda yer alan çok sayıda çakarlı araç sirenlerini de açarak ilçede dolaştı.

Trafik mevzuatına göre sadece emniyet sivil koruma araçları, halen TBMM üyesi olan aktif milletvekilleri çakar ve sirenleri kullanabiliyor.

(ANKA)

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hayat Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşine güzel! Milyonlar sırada beklerken, 6’ncı kez 'VIP hac' turu ‘Antalya’daki 600 daire’ sorusuna Turgut Altınok’tan yanıt: "Babadan kalan" TRT ve Turkcell'de neler oluyor? Personele 'seçim gecesi gelmeyin' talimatı verildi Emeklinin ikramiye zammını kimin engellediği ortaya çıktı!